free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Κάτσικας: «Δεν φανήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι»

Στους λόγους που υποχρέωσαν τον Αστέρα Βάρης στην εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Λαυρεωτική, αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Κάτσικας.

 

Σε απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε ο Αστέρας Βάρης μένοντας στο 0-0 απέναντι στην ψυχωμένη και ιδιαίτερα ανταγωνιστική Λαυρεωτική.

Η φιλόδοξη ομάδα της Βάρης αν και δημιούργησε αρκεές ευακιρίες, εντούτοις, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, με άμεση συνέπεια το τελικό 0-0 να σημαδέψει τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Ο τεχνικός Μιχάλης Κάτσικας στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην έλλειψη της απαιτούμενης συγκέντρωσης, που διέκρινε στους ποδοσφαιριστές του:

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην Λαυρεωτική, ωστόος η συνολική μας εμφάνιση δνε έφτας στα επίπεδα που θέλουμε. Δεν φανήκαμε αρκετά συγκεντρωμένοι ιδιαίτερα σε ορισμένες χαρακτηριστικές φάσεις που δημιουργήσαμε, με άμεση συνέπεια να μείνουμε στο 0-0. Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο, όσο και καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στα πρωτοπόρο Γλυκά Νερά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί»

Ενισχυμένος θα παραταχθεί ο Αστέρας Βάρης κόντρα στα Γλυκά Νερά αφού επιστρέφουη τόσο ο Σταύρος Μάναλης που εξέτισε την ποινή του, όσο και ο Μιχάλης Νιούμαν που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

 

 

 

 

Related posts

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Μαρκό-Αστέρας Βάρης

Abola Team 3

ΕΠΣΑΝΑ: Η αγωνιστική δράση στην Ανατολική Αττική

Abola Team

Γ Καβάσης – Coach ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ ” Στόχος μας να φτιάξουμε ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό”

admin