free page hit counter
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Δείξαμε πυγμή και πάθος»

Στα στοιχεία που συνέβαλαν αποφασιστικά, ώστε ο Γκυζιακός να φύγει με το 0-0 από την έδρα του Αγίου Δημητρίου στάθηκε ο Γενικός Αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Με τον πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές του απέδρασε ο Γκυζιακός από την δύσκολη έδρα του Αγίου Δημητρίου κάνοντας ακόμη ένα αποφασισιτκό βήμα για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της παραμνονής στον τρίτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Οι «πορτοκαλί» παίζοντας έξυπνα κι έχοντας σε τρομερή ημέρα τον τερματοφύλακά τους Σίμο Καββαδία, απέσπασαν ένα πολύτιμο πόντο απέναντι σε ένα πολύ δυνατό συγκρότημα, το οποίο έχει θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις

Ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Καββαδίας στάθηκε στο πάθος και την αγωνιστικότητα όλων των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν:

«Απέναντι σε μία από τις πλέον ιστορικές ομάδες με τεράστια δυναμική, όπως είναι ο Άγιος Δημήτριος παίξαμε με πάθος και πυγμή κι ως ένα σημείο κοιτάταμε τον σπουδαίο μα ςαντίπαλο στα μάτια. Από ένα σημείο κι έπειτα θεωρώ ότι σταθήκαμε κάπως τυχεροί, διότι δεχθήκαμε πίεση και ευτυχήσαμε να μην δεχθούμε γκολ και να κρατήσουμε μέχρι το τέλος τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας, έχοντας σε καταπληκτική ημέρα τον Σίμο Καββαδία, ο οποίος πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση από τότε που αγωνίζεται στην ανδρική μας ομάδα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με ξεκάθαρο στόχο να εξασφαλίσουμε το συτομότερο δυαντόν την παραονή μας, αποδίδοντα ςπαράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο . Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Παράδεισο Αμαρουσίου, που συγκεντρώνει διαιτερότητες. Άλλωστε, στον όμιλό μας αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι»

 

 

 

 

 

Related posts

Μανωλάς: «Πήραμε νίκη-οξυγόνο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πήραν και τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Κατσούδα τα Πετράλωνα

Abola Team 3

Στις 3 Μαρτίου η κοπή πίτας του Άφοβου

Abola Team 3