free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Το ζητούμενο η διάρκεια»

Στην αξία που έχει αποκτήσει για την ομάδα του η διατήρηση της αγωνιστικής σταθερότητας, αναφέρθηκε ο προπονητής της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης.

 

 

Την αξιοπρόσεκτη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε ακάθεκτη η Κοψαχείλα με την δύσκολη όσο ιδιαίτερα πολύτιμη νίκη της επί του Φοίνικα Περιστερίου με 1-0. Ένα «τρίποντο», το οποίο επέτρεψε στον φιλόδοξο συγκρότημα των νοτίων προαστίων να …αγκυροβολήσει στην τρίτη θέση του ομίλου με 15 πόντους και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο αρχιτέκτονας της μέχρι τώρα εκπληκτικής πορείας της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης θέλησε να δώσει το δικό του στ΄γιμα για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

«Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία μας στο πρωτάθλημα, αλλά και στην συνολική εικόνα που βγάζουμε στους αγώνες. Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι η διάρκεια και να αποκτήσουμε αγωνιστική σταθερότητα ως σύνολο. Θεωρώ ότι έχουμε όλα τα φόντα να τα καταφέρουμε

Η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στο επόμενο πολύ δύσκολο όσο και καθοριστικό παιχνίδι απέναντι σοτν Ιάσωνα. Μία ομάδα πολύ δυνατή, οργανωμένη και θα χρειαστεί να επιδείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση, ώστε να πετύχουμε κάτι θετικό».

 

Νοκ άουτ Γκογκοστάθης, Γιουβρής

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία της Κοψαχείλας ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τον Ιάσωνα., Ο τεχνικός Αντώνης Κουφογιαννάκης δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο σημαντικών του στελεχών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.  Ο λόγος για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό Δημήτρη Γκογκοστάθη, ο οποίος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας που του έχει χορηγηθεί και τον 25χρονο στόπερ  Γιώργο Γιουβρή, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα.

Όσον αφορά τον Φώτη Μεϊζάι, ο έμπειρος στόπερ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στην μέση και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

 Ευχάριστα είνα τα μηνύματα που καταφθάνουν από την επιστροφή του Κώστα Χιονά. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στην αναμέτρηση με τον Φοίθνικα Περιστερίου ήταν εξαιρετικός δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τελείως το σοβαρό του τραυματισμό τους χιαστούς, που τον ταλαιπώρησε για διάστημα ενός έτους.

 

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Ματς υψηλών απαιτήσεων»

Kώστας Παλαιολόγος

«Κόλλησαν» στο μηδέν ΑΕ Μεταμόορφωσης και Άτταλος

Παντελίδης Mάνος

Ψύλλιας: «Κάθε παιχνίδι είναι και τελικός»

Kώστας Παλαιολόγος