free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μαντζούνης: «Κρατάμε την εικόνα του δευτέρου μέρους»

Την εξαιρετική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου απέναντι τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου «κρατάει» ως κέρδος ο τεχνικός της Θύελλας Αγίου Δημητρίου Ανδρέας Μαντζούνης.

 

 

 

 

Την ήττα με 1-0 στις … λπτομέρεις από τον πρωτοπόρο ΑΟ Ιλίου με 1-0 γνώρισε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου σε μία αναμέτρηση, όπου το συγκρότημα των νοτίων προαστίων φανέρωσε πολλές από τις αγωνιστικές της αρετές.

Η εν γένει εικόνα και ιδιαίτερα η εμφάνιση του δευτέορυ ημιχρόνου άφησαν πολλά αισιόδοξα μηνύματα για την καθοριστική συνέχεια. Με τους ανθρώπους της Θύελλας να διαμαρτύρονται για την φάση, που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα στο 82ο λεπτό, υπσοτηρίζοντας ότι ο σκόρερ  Θεοφάνης Καλογερής έκανε ολοκάθαρο επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά τους Παναγιώτη Ζαγαρέλο…

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του κυρίως για την εμφάνιση του δευτέρου μέρους:

«Χάσαμε στις λεπτομέρειες ένα παιχνίδι, από μία πολύ δυνατή ομάδα, το οποίο θα μπορούσαμε κάλλιστα να το είχαμε κερδίσει. Θεωρώ ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε δύο διαφορτικές όψεις: Αυτή του πρώτου ημιχρόνου, όπου ο αντίπαλός μας ήταν εμφανώς καλύτερος κι αυτή του δευτέρου μέρους, όπου εμείς ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε κι έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι στο 80ό λεπτό.

Σ’ ένα χρονικό σημείο, που εκτιμώ ότι εφόσον ευστοχούσαμε, θα είχαμε κερδίσει και το παιχνίδι, αφού τα χρονικά περιθώρια ήταν λίγα για τον αντίπαλό μας. Μάλιστα, στην αμέσως  επόμενη φάση, δεχθήκαμε το γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση σε μία φαη, όπου φαίνεται ξεκάθαρα να γίνεται επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακά μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Θύελλας Αγίου Δημητρίου,για να προσθέσει: 

«Κρατάμε την εικόνα του δευτέρου μέρους και προχωράμε. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο επόμενο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Παπάγο».

 

Εκτός μάχης ο Διγενής 

Ο τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τον Παπάγο δεν θα υπολογίζει σίγουρα τις υπηρεσίες του Μάριου Διγενή. Ο δυναμικός εξτρέμ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον προσαγωγό κι αρκείται σε θεραπευτική αγωγή.

Αντίθετα, επέστρεψε από το εξωτερικό ο Μιχάλης Ρέτσος, όπου είχ εβρεθεί γιαεπαγγελμαιτκές υποχρεώσεις και θα φωνάξει ετοιμοπόλεμος

 

 

   

Related posts

Α.Ο.Ν.Φ. Άτταλος: “Τα έσοδα στην ενίσχυση του αγώνα ζωής του μικρού Ραφαήλ!”

Abola Newsroom

Καλαϊτζίδης: «Να δώσουμε συνέχεια στην νίκη επί της Δάφνης»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team