free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Παραίτηση Ανδρέα Νταγιάκου από την θέση του Γενικού Γραμματέα στον Ιάσωνα

Την παραίτησή του από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Ιάσωνα γνωστοποίησε το στέλεχος του συλλόγου Ανδρέας Νταγιάκος.

Στην σχετική του δήλωση, αναφέρει τα εξής:

Προς Δ.Σ του Α.Ο «ΙΑΣΩΝ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ».

 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε διατελώ Γενικός Γραμματέας του Α.Ο «ΙΑΣΩΝ ΝΕΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ» ήδη από τον μήνα Ιούλιο του έτους 2017.

 

Επιπροσθέτως, ότι προσφέρω όλο αυτόν τον καιρό τις υπηρεσίες μου ανιδιοτελώς προς το αθλητικό Σωματείο μας ωθούμενος από την αγάπη μου για αυτό και με σκοπό την πρόοδο του, τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο ακαδημιών.

 

Παράλληλα δε είχα και έχω τη τιμή να συνεργάζομαι με εξαίρετες προσωπικότητες, σε όλα τα τμήματα του Σωματείου μας, τα οποία  πίστεψαν και συνεχίζουν να  πιστεύουν σε αυτήν την ιδέα.

 

«Στο ταξίδι του ΙΑΣΩΝΑ».

 

Δυστυχώς όμως, λόγω των ιδιαίτερα αυξημένων προσωπικών μου υποχρεώσεων δεν δύναμαι πλέον να προσφέρω όσα επιθυμώ, με αποτέλεσμα να αισθάνομαι την υποχρέωση να αντικατασταθώ, αφού εάν παραμείνω, ο περιορισμένος

 

 

χρόνος που θα διαθέτω πλέον για τις ολοένα αυξημένες ανάγκες του «ταξιδιού του Ιάσωνα» δεν θα είναι επαρκής.

 

Σεβόμενος πλήρως το ρόλο μου στο Σωματείο μας, το έργο που έχω παράγει και τα πρόσωπα που το απαρτίζουν, με τη παρούσα μου σας δηλώνω ότι επιθυμώ να απέχω πλέον και από τούδε και στο εξής από τα Διοικητικά δρώμενα και σας ζητώ να κάνετε δεκτή την παραίτησή μου αυτή, τόσο από την θέση του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου ως και από το Δ.Σ αυτού και την αντικατάσταση μου από τον επόμενο σε σειρά ή όπως αλλιώς ορίζεται από το καταστατικό.

 

Με εκτίμηση προς το Δ.Σ.

 

                                                         ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ

Related posts

Ακόμα βάζει γκολ το Χαλάνδρι

Παντελίδης Mάνος

Αναβολή στο Γαλάτσι – ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, για το Κύπελλο ΕΠΣΑ

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Απόλλων Χαλανδρίου 2-0 εκτός τους Αμπελόκηπους

Abola Team 3