free page hit counter
15.2 C
Αθήνα
19 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκλεγκλές: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Το στίγμα του ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό, έδωσε  ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Αλέξης Γκλεγκλές.

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι με τον Πανερυθραϊκό, κινούνται τα πάντα πλέον στον Άρη Πετρούπολης.

Άπαντες στο στρατόπεδο του φιλόδοξου συλλόγου έχουν διαγράψει από την μνήμη τους το εντυπωσιακό 2-8 επί του Αγίου Θωμά και έχουν πέσει με τα … μούτρα στη δουλεια, με απώτερο σκοπό να εμφανιστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις της αναμέτρησης κόντρα στο συγρότημα της Νέας Ερυθραίας

Οι δηλώσεις του τεχνικού Αλέξη Γκελγκλέ είναι άκρως ενδεικτικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν όλοι στον Άρη Πετρούπολης την κρίσιμη αναμέτρηση της Κυριακής:

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά πάνω στο κομμάτι της τακτικής, με ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία τα τελυταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και διακρίνεται για την μαχητικότητά της. Ευελπιστούμε να μας βοηθήσει ο κόσμος μας σε ακόμη ένα παιχνίδι και με την στήριξή του να μας δώσει την ώθηση να φτάσουμε στην νίκη».

 

Σοκ με Παούρη

 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιώργο Παούρη ανέκυψε στον Άρη Πετρούπολης, ενόψει της επερχόμενης κρίσιμηςαναμέτρησης με τον Πανερυθραϊκό.

Ο δυναμικός στόπερ έσπασε το δάκτυλο του χεριού του και του τοποθετήθηκε ειδικός  νάρθηκας. Το άσχημο για τον τεχνικό  Αλέξη Γκλεγκλέ έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο εν λόγω στόπερ είχε αποκτηθεί, ώστε να αναπληρώσει το κενό, που παορυσιάστηκε με τον σοβαρό τραυματισμό του Γιόβαν Λάλα. Με την τεχνική ηγεσία να αναζητεί εσπυσμένα λύσεις για το κέντο της οπισθοφυλακής.

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Εμπειριών συλλέκτης η φετινή χρονιά»

Έκκληση στον κόσμο ο Φωστήρας για δυναμική στήριξη

Kώστας Παλαιολόγος

Ζευγίτης: «Από αύριο ξεκινάει η νέα Διάνα»