free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
EUROPA LEAGUE

Ισοπαλία πρόκρισης η ΑΕΚ με Μίλαν

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει κι άλλο βαθμό με τη Μίλαν, αυτή τη φορά στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (0-0) και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση της στον επόμενο γύρο του Europa League

Την τύχη στα χέρια της κρατά η ΑΕΚ για την πρόκριση στους «32» του Europa League μετά το σημερινό 0-0 με την Μίλαν στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της διοργάνωσης.

Η Ένωση κατάφερε μέσα σε 15 ημέρες να πάρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «ροσονέρι», παρφέμεινε αήττητη (μία νίκη, 3 ισοπαλίες) και σε συνδυασμό με το 4-1 της Αούστρια στην Κροατία επί της Ριέκα έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι αρκεί να νικήσει στις 23/11 την Ριέκα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η Ένωση παίζοντας εξαιρετικά, γοήτευσε τους 50.000 φίλους της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και δεν χάνει την πρόκριση στους «32» του Europa League!

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπακασέτας (66′ Γαλανόπουλος), Χριστοδουλόπουλος (60’Λιβάγια), Αραούχο (79′ Γιακουμάκης)Μίλαν (Βιντσέτσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Μουσάκιο, Λοκατέλι (66′ Κεσιέ), Μοντολίβο, Μπορίνι, Ροντρίγκεζ, Τσαλχάνογλου, Αντρε Σίλβα (81′ Κάλινιτς), Κουτρόνε (46′ Σούσο)

Related posts

Οι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Abola Team 2

Η Μπεσίκτας απέκλεισε με 4-1 τον Ολυμπιακό

Abola Team 3

“Δυνατά” παιχνίδια στους “8” του Europa League!

Abola Newsroom