free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Με προσήλωση στο ντέρμπι»

Αυξημένη συγκέντρωση ζήτησε ο τεχνιικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης από τους ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

 

 

Στους ρυθμούς του επερχόμενου ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ με αντίπαλο την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου κινούνται τα πάντα πλέον στην Αλσούπολη!

Άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου έχουν στρέψει την προσοχή τους στην επερχόμενη αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου, όου θα επιδιώξουν να επιβεβαιώσουν την μέχρι τώρα αξιοπρόσεκτη πορεία τους, που τους έχει φέρει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα παραμονές του ντέρμπι κορυφής, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

«Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα. Πάμε πανέτοιμοι στο ντέμρπι κορυφής με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου,με σκοπό να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αλλά παράλληλα να διασκεδάσουμε και το παιχνίδι, Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει, Όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια, θα προσεγγίσουμε και την   συγκεκριμένη αναμέτρηση. Θα πάμε με την απαραίτητη προσήλωση, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί».

Αγωνία για Μαυρουδή

Οριστικά χωρίς τον Φώτη Μαυρουδή στην σύνθεσή της θα παραταχθεί η Αλσούπολη απέναντι στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Ο 19χρονος επιθετικός «κληρονόμησε» σητν αναμέτρηση με την Νέα Σμύρνη σοβαρό χτύπημα στο γόνατο και άπαντες περιμένουν με ξεχωριστή αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε, τα οποία και θα αναδείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του, όπως επίσης και το χρονικό διάστημα, που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Related posts

Ιωάννου: «Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Οριακό το παιχνίδι με Κολωνό»

Παπαζαφειρόπουλος: «Πρέπει να ανασυνταχθούμε…»

Kώστας Παλαιολόγος