free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μηλιάς: «Θα εξαντλήσουμε όλο το πάθος για παραμονή!»

Την αποφασιστικότητά του να οδηγήσει το Φωστήρα Ηλιούπολης σε επιτυχίες, φανέρωσε ο νέος προπονητής Ανδρέα Μηλιάς.

 

 

Πιο αποφασισμένος από ποτέ παρουσιάζεται ο Ανδρέας Μηλιάς, ώστε να πετύχει στην νέα πρόκληση της προπονητικής του διαδρομής.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος προ ημερών ανέλαβε τα ηνία του Φωστήρα Ηλιούπολης παίρνοντας την σκυτάλη από τον Θόδωρο Κουτσουδάκη, παρουσιάζεται απόλυτα συνειδητοποιημένος και το κυριότερο, διψασμένος να οδηγήσει την νέα του ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε,, ο Ανδρέας Μηλιάς κατέδειξε την πίστη και το πάθος που ξεχειλίζει στον Φωστήρα Ηλιούπολης για ανασύνταξη:

«Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε κόντρα στις όποιες δυκολίες. Θα εξαντλήσουμε όλο το πάθος, ώστε να καταφέρουμε στο τέλος να σσωθούμε» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή, ο οποίος ερωτηθεί για την δική του πρεμιέρα στην άκρη του «κιτρινόμαυρου» πάγκου, που θα τον βρει να αντιμτωπίζει τον Χολαργό, επεσήμανε:

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα, η οποία επίσης προέρχεται από αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία και θα έχει καλή ψυχολογία . Από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να φανούμε συγκεντρωμένοι και αγωνιστικά πειθαρχημένοι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα»

Related posts

Γιώργος Τσομπανάκης και Κώστας Κουλιούρης μιλούν σήμερα στις 10 μ.μ. για τον Κένταυρο Βριλησσίων

Τάσος Ζαφειρίου

Κιλιμτζίδης: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε κόντρα στον Α.Ο. Χαϊδαρίου»

Kώστας Παλαιολόγος

Στα Σούρμενα πάνω απ’όλα είναι οικογένεια! (φώτο)

abola10