free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Το βάρος στην τακτική»

Στον τρόπο με τον οποίο προτοιμάζεται ο Πανερυθραϊκός για το επερχόμενο ντέρμπι κόντρα στον Άρη Πετρούπολης, αναφέρθηκε ο Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατόν απέναντι στον πολύ φιλόδοξο φέτος Άρη Πετρούπολης, παρουσιάζονται άπαντες στον Πανερυθραϊκό

Στο στρατόπεδο του συλλόγου προσβλέπουν στην όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία απέναντι σε μία ομάδα που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους και έχουν πέσει με τα … μούτρα στην δουλειά, με στόχο να εμφανιστούν αντάξιοι των περιστάσεων και των προσδοκιών.

Οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη είναι ενδεικτικές του τρόπου προσέγγισης του συγκεκριμένου αγώνα:

«Προετοιμαζόμαστε πολύ σκληρά για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το βάρος το έχουμε δώσει στην τακτική ., προσβλέποντας να βγάλουμε το καλό αγωνιστικό μα π ρόσωπο. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία φέτος έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους κι έχει να επιδείξε ένα πολύ υψηλό μπάτζετ για τα δεδομένα των ερασιτενχικών κατηγοριών της Αθήνας . Από την πλευρά μαα ποσκοπούμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε εκπονήσει . Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο έργο κόντρα σε μία πολύ πειθαρχημένη ομάδα, που διαθέτει πολύ δυνατή έδρα»

 

Αμφίβολος ο Αντωνιάδης 

Την ύστατη ώρα θα κριθεί στον Πανερυθραϊκό η συμμετοχή του Νίκου Αντωνιάδη απέναντι στον Άρη Πετρούπολης. Ο δυναμικός παίκτης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αρκείται σε συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας ευελπιστώντας να προλάβει να τεθεί στα πλάνα του Αντώνη Τσιμπάκη.

Επίσης, εκτός πλάνων έχει τεθεί ο τιμωρημένος ΧρήστοςΤσεβάς.

 

Related posts

Βαϊτσης: «Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας!»

Kώστας Παλαιολόγος

AO IΛΙΟΥ-ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 2-2

abola10

Μπιτσάνης: “Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρωμάει, σταματάω την μπάλα”

abola10