free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Βρίσκουμε ρυθμό και παίρνουμε τα αποτελέσματα«»

Στη διαρκή αγωνιστική άνοδο της ομάδας του στάθηκε ο προπονητής της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

Την αγωνιστική της άνοδο επιβεβαίωσε η Τερψιθέα με τον πλέον εμφατικό τρόπο στις νικηφόρες αναμετρήσεις της με Θρίαμβο Αθηνών  (1-2) και Παλαιό Φάληρο (3-2) αντίστοιχα

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτίων προαστίων φονίζει το τελευταίο διάστημα να συνδυάζει με νίκες τις εξαιρειτκές του εμφανίσεις, αναδεικνύοντας σε όλη της την μεγαλοπρέπεια την ποιοτική δουλειά που γίνται σε όλα τα επίπεδα από τον τεχνικό Κώστα Βλάχο και τους στενούς του συνεργάτες.

Ο έμπειρος τεχνικός στις δηλώσεις που παραχώρησε στο  «Αbola.gr», φρόντισε να αναδείξει την γενικευμένη προσπάθεια αντεπίθεσης που έχει ξεκινήσει από πλέυράς των ποδοσφαιριστών του:

«Το θετικό είναι ότι η ομάδα μας πλέον βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό δρόμο. Αρχίζουμε και βρίσκουμε τα πατήματά μας και το πλεόν ευχάριστο, είναι ότι συνδυάζουμε πλέον τις πολύ καλές εμφανίσεις με τα αποτελέσματα, που είναι και το ζητούμενο» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Τερψιθέας, για να προσθέσει, αναφερόμενος στην επερχόμενη δύσκολη αναμέτρηση που περιμένει την ομάδα του απέναντι τον Ολυμπιακό Λιοσίων:

«Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Μία ιστορική ομάδα, που διαθέτει πολύ δύσκολη έδρα, η οποία πραγματοποιεί εξαιρειτκή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα. Θ απάμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

 

 

 

 

Related posts

Κιούρκος: «Θα μας δώσει ώθηση αυτή η νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος από Ερμή ο Τσολάκος

Kώστας Παλαιολόγος

Γιώργος Μούτος: «Το μέλλον μας αιωρείται και όλοι είναι άφαντοι…»

Γιώργος Ανανίδας