free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Με σοβαρότητα για το τρίποντο»

Την αναγκαιότητα νίκης απέναντι στην Ιεράπολη, ανέδειξε ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καπρούζας.

 

 

Με την αποφασιστικότητα για επιστροφή στις νίκες να ξεχειλίζει, ο Άγιος Δημήτριος ρίχνεται στην μάχη απέναντι στην Ιεράπολη, προσδοκώντας να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Οι «κυανέρυθροι» που προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Γκυζιακό (0-0) θέλουν όσο τίποτε άλλο την νίκη, ώστε να αναρριχηθούν βαθμολογικά και να προσεγγίσουν τις πρώτες θέσεις του τρίτου ομίλου της Β’ΕΠΣΑ.

Άκρως ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Αντώνη Καρπούζα:

«Πάμε με ιδιαίτερη προσήλωση για την αναμέτρηση με την Ιεράπολη. Χρειαζόμαστε πάση θυσία το τρίποντο, που θα μας δώσει την ώθηση να προσεγγίσουμε τις πρώτες θέσεις και παράλληλα θα μας ωφελήσει και στον ψυχολογικό τομέα. Με προσοχή, σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, προετοιμαστήκαμε όλη αυτή την εβδομάδα . Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα, αφού ο Άγιος Δημήτριος σε κάθε παιχνίδι αγωνίζεται για τη νίκη» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου, που έφερε τη ομάδα του αντιμέτωπη με την ΑΕ Κηφισιά:

«Θα αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερο σεβασμό τον αντίπαλο που είναι ανώτερης κατηγορίας από εμάς. Εμείς όπως προσεγγίζουμε όλα τα παιχνίδια, έτσι θα προετοιμαστούμε και γι’ αυτό. Από την πλευρά μας πάμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας  αναλογούν και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατόν»

Related posts

Τέλος ο Βάγγερ από την Δάφνη Αθηνών

Abola Team

Μελίσσια-Πετράλωνα 1-1

Abola Team 3

Γιαννόπουλος: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον Ζέφυρο»

Kώστας Παλαιολόγος