free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συγκεντρωμένοι στον «γηραιό» στην Ρόδο

Το σημαντικότερο εντός έδρας παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα δώσει το Σάββατο ο Α.Σ. Ρόδος, αφού ως γνωστόν θα υποδεχθεί στις 18:00 τον Διαγόρα για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου, στο μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων του νησιού.

Τα «ελάφια» εδώ και περίπου δύο εβδομάδες είναι απόλυτα συγκεντρωμένα στον «γηραιό», προκειμένου να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται. Το ρεπό της 4ης αγωνιστικής και η διακοπή του πρωταθλήματος το προηγούμενο σαββατοκύριακο, έδωσαν την πολυτέλεια του χρόνου στον Πάρη Ανδράλα και στους συνεργάτες του να δουλέψουν εντατικά με τους ποδοσφαιριστές πάνω στις αδυναμίες τους, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο ντέρμπι του Σαββάτου, αλλά και για την συνέχεια της σεζόν.
Παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στους Μιχάλη Αυγενικού και Μανώλη Ευγενικό να αποθεραπευτούν, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στη διάθεση του νεαρού τεχνικού.
Όμως και πάλι τα προβλήματα δεν λείπουν, αφού ο Νίκος Λέκκα ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, υποβάλλεται σε εντατικές θεραπείες ενώ ακολουθεί και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με την συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολη και να ξεκαθαρίζει στην σημερινή τελευταία προπόνηση.
Πάντως οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν την νίκη, για να επιστρέψουν δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου, να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας, αλλά και για λόγους γοήτρου.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, μικρής διάρκειας και θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης.

Related posts

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Εμπειρία και ποιότητα στον άξονα με Σωκράτη Τσουκαλά

Γιώργος Ανανίδας

Friendly Game: Άρης Πετρούπολης – Α.Ε. Μοσχάτου

Abola Newsroom

Γ’ Εθνική: Το αυριανό πρόγραμμα των μπαράζ

Abola Team