free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με σούπερ σκόρερ τον Μανώλη Χατζή και με τον Μάκη Κουνάδη να αποκρούει πέναλτι το Ρουφ 2-1 εκτός τον Ήφαιστο

Με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Χατζή που βρέθηκε σε μεγάλα κέφια αλλά και τον γκολκίπερ Μάκη Κουνάδη που απέκρουσε πέναλτι το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα νίκησε με σκορ 2-1 εκτός έδρας τον Ήφαιστο και σταθεροποιείται σε ανοδική πορεία. 

Στο 13′ μετά από σέντρα του έμπειρου Σαμαρά ο Χατζής με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 14′ ο Νησαριώτης είχε δοκάρι για τον Ήφαιστο μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τους γηπεδούχους στο 24′ να κερδίζουν πέναλτι σε κράτημα του Νησαριώτη από τον Τριανταφύλλου όπως υπέδειξε ο διαιτητής.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Χατζηπαναγιώτης όμως ο εξαιρετικός για ακόμη ένα ματς Κουνάδης επέλεξε τη σωστή γωνία και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στο 51′ ο Χατζής από λάθος τον αμυντικών και πάλι με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην “Αούατρια”. Στο 58′ ο Ήφαιστος μείωσε στο 58′ με κεφαλιά του Νησαριώτη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπότη. 

Στο 36′ ο Χίος έκανε τη σέντρα ο Νησαριώτης από το ύψος της περιοχής έκανε την κεφαλιά όμως με εντυπωσιακή απόκρουση ο Κουνάδης απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 12′ σε γυριστό γυριστό σουτ του Μπέρτζου η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Σαϊτη.

Στο 45′ ο Τσαγρής έκανε το σουτ αριστερά και λίγο έξω από την περιοχή όμως και πάλι ο Κουνάδης έδιωξε εντυπωσιακά.

 Στο 70′ η κεφαλιά του Χατζή πέρασε άουτ, ενώ στο 75′ ο Μπότης με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Χίο μέσα στην περιοχή όμως η κεφαλιά του τελευταίου έφυγε άουτ.

 

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Τριανταφύλλου στο 80′ έκανε την προβολή με τον Σαϊτη να διώχνει σε κόρνερ δύσκολα.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Αντωνίου θεωρώντας υπερβολικά για τα δεδομένα τα δώδεκα λεπτά καθυστέρησης που κράτησε.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Σαϊτης, Γεωργίου (68′ Τσιάνος), Σφίχτης, Μουρκάκης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος (55′ Καλατζής), Τσαγρής (46′ Μπότης), Κιτσόπουλος (85′ Βλασσόπουλος), Νησαριώτης, Χατζηπαναγιώτης, Χίος.

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Μπένας (46′ Τζώρτζης), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Χατζής, Σαμαράς, Φωτόπουλος (89′ Κουτσοβέλης), Τομπουλίδης, Καρυπίδης (64′ Σφακιανάκης).

 

Related posts

Πολλά παράπονα ο κόσμος του Ρουφ από τον διαιτητή Μπαϊρακτάρη

Abola Team 2

Παρελθόν από το Χαϊδάρι ο Γιαννουλάκης

Abola Team 3

Σπουδαία μεταγραφή στα γκολπόστ με τον Λεωνίδα Παναγόπουλο για τα Μελίσσια

Τάσος Ζαφειρίου