free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα»

 

Στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει το γειτονικό ντέρμπι με την Νίκη Ρέντη, στάθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

 

  

Με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα αντιμετωπίζουν άπαντες στον Ήφαιστο την αναμέτρηση με την Νίκη Ρέντη για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας 

Οι «ερυθροκίτρινοι», οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική αναρριχήθηκαν στην κορυφή του ομίλου,  θέλουν να επιβεβαιώσουν την εξαιρετική τους κατάσταση.

Με τον τεχνικό Μπάμπη Σκλάβο να επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου το μέγεθος των δυσκολιών, αλλά και τον βαθμό επικινδυνότητας, που συγκεντρώνει η εν λόγω αναμέτρηση: 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, όπως είναι η Νίκη Ρέντη, με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο και πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και αυξημένη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό εάν θέλουμε να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» ήταν το αριχκό σχόλιο του προπονητή του Ηφαίστου, για να προσθέσει: 

«Το παιχνίδι του Κυπέλλου που δώσαμε στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου, θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι αντιπροσωπευτικό της δυναμικότητας του αντιπάλου μας. Νομίζω ότι τα αποτελέσματα, που έχει φέρει, σε συνδυασμό με την απόδοσή του στα τελευταία παιχνίδια αναδεικνύει τον βαθμό δυσκολίας που συγκεντρώνει η αναμέτρηση κι οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

 

 

Related posts

Στον Αίαντα Σαλαμίνας ο Παντελής Χονδρουδάκης

Kώστας Παλαιολόγος

Σπάθας: «Όλοι ευτυχισμένοι για το νταμπλ!»

Kώστας Παλαιολόγος

Διαστημικό Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος