free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό»

Tην αισιοδοξία του ενόψει της καθορισιτκής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του, εξέφρασε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

 

Αποφασισμένος για όλα και με ξεκάθαρο στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο Μικρασιατικός φιλοξενεί τον γειτονικό Αθηναϊκό. Η ιστορική ομάδα της Καισαριανής βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας και θέλει όσο τίποτε άλλο τους βαθμούς, ώστε να «ανασάνει» και παράλληλα να αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στον ιστορικό σύλλογο, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Σταμπουλίδη: «Προετοιμαζόμαστε για ένα γειτονικό ντέρμπι, το οποίο συγκεντρώνει πολλές ιδιαιτερότητες όπως είναι αυτό με το Αθηναϊκό.  

Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτό πτο στοιχείο, που μας χαροποιεί, είναι ότι  σιγά – σιγά αποκτούμε ρυθμό, έστω κι εάν αυτή την αγωνιστική άνοδο, δεν έχουμε καταφέρει να την συνδυάσουμε με κατακτήσεις βαθμών, που θα μας τονώσουν το ηθικό, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Πάμε με αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό»

 

  

Related posts

Ευχαριστίες Τσακόγιωργα για τη φιλοξενία

abola10

Τετράστερος ΓΣ Αργυρούπολης!

abola10

Το Χαϊδάρι … σκόνταψε με το Καματερό (1-1)

Abola Team