free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Για το καλύτερο με Ατρόμητο Χαλανδρίου»

Την ακλόνητη πίστη του για διεύρυνση του νικηφόρου σερί εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, η οποία απορρέει από τις έξι συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα θα παραταχθεί ο Α.Ο. Ιλίου στην εκκτός έδρα ςαναμέτρηση εμ τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Η πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα ξεχειλίζει, κάτι το οποίο φαίνετια ξεκάθαρα και από τις δηλώσεις του τεχνικού Γιώργου Τζώτζη

«Πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία να αποδώσουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε. Αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό τον Ατρόμητο Χαλανδρίου που διαθέτει πολύ αξιόλογη ομάδα και αρκετά δυνατή έδρα, όμως θα πάμε να διεκδκήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

Νοκ άουτ ο Καλογερής

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Φάνη Καλογερή ανέκυψε στον ΑΟ Ιλίου, ενόψει της καθοριστικής εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου για την έβδομη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα, ο «χρυσός» σκόρερ του νικητήριου τέρματος της προηγούμνης αγωνιστικής κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου αισθάνθηκε ενοχχλήσεις στον λαγωνοψωϊτη, με άμεση συνέπεια να τεθεί οριστικά εκτός πλάνων του προπονητή Γιώργου Τζώτζη, ο οποίος πλέον καλείται να βρει εσπευσμένα λύσεις, ώστε να καλυφθεί επάξια το κενό που δημιουργήθηκε στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας του

Στα αγωνιστικά προβλήματα για τον τενχικό Γιώργο Τζώτζη προσίθεται οι τιμωρημένοι Αριστείδης Κάρο και Δημήτρης Αθανασόπουλος.

 

 

 

Related posts

Η… καλύτερη εντεκάδα της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου!

abola10

Σταματόπουλος (Τερψιθέα): “Όσο ψηλότερα γίνεται”

abola10

«Διαζύγιο» με Αβίντογλου ο Άγιος Δημήτριος!

Kώστας Παλαιολόγος