free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Ύστερα από ματσάρα Αστέρας Ζωγράφου-Άγιαξ Ταύρου 1-1

Διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στο ντέρμπι κορυφής Αστέρας Ζωγράφου και Άγιαξ Ταύρου που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. 

Και τα δύο γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκε ο Άγιαξ Ταύρου του Φώτη Ζησάκη στο 71′ με απευθείας φάουλ για όσκαρ του Ερμάλ. Ισοφάρισε για τον Αστέρα Ζωγράφου του Πέτρου Σομπότοβιτς ο Κυριαζής στο 81′ με εντυπωσιακό μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Το ματς μετά το 1-1 έγινε ροντέο με τις γρήγορες επιθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη στα αντίπαλα καρέ.

Στο 6′ σε μακρινό διαγώνιο σουτ του Ερμάλ και στο 7′ σε κοντινό σουτ του ίδιου παίκτη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ Λέκκας. Στο 20′ ο Ραχάνης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 51′ μετά από προσπάθεια του Μακρή και σουτ έσωσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της γηπεδούχου ομάδας ενώ στο 61′ μετά από ασίστ του Ερμάλ βγήκε απειλητικά ο Κούρτι στην περιοχή αλλά στο θεαματικό εναέριο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 83′ ο Λέκκας πρόλαβε τον Παναγάκο που έμπαινε μόνος του. Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα Ζωγράφου στο 93′ αλλά ο Κούτρας που βγήκε μόνος του απέναντι στο γκολκίπερ Κόρδα έστειλε με προβολή την μπάλα λίγο άουτ. Στο 88′ σε νέο φαρμακερό φάουλ του Ερμάλ αυτή την φορά έπεσε σωστά και εντυπωσιακά στην γωνία του και απέκρουσε ο γκολκίπερ Λέκκας. Άριστο το διαιτητικό τρίο Γιάννης Καλογερόπουλος, Μπαϊρακτάρης, Στεργιώτης. ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Λέκκας, Γαλανός, Καραμάνος, Κούτρας, Ραχαμάνης, Καρυστινός, Στρατικόπουλος(70′ Δαμιανάκης), Μ. Δημητρίου, Κυριαζής, Ρέτσκα, Χασάπης(63′ Δ. Δημητρίου). ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Κόρδας, Κούρτι, Μακρής, Χριστόπουλος, Στασινόπουλος, Γεωργίου, Ερμάλ, Σιώζος, Αρβανιτάκης(58′ Παναγάκος), Σρδενές(70′ Στάμος), Κτενάς(46′ Μούτσας).

Από τον Αστέρα Ζωγράφου διακρίθηκαν οι Ρέτσκα, Κούτρης, Κυριαζής, Μ. Δημητρίου και από τον Άγιαξ Ταύρου οι Γεωργίου (κορυφαίος του γηπέδου), Ερμάλ, Μακρής, Κούρτι, Στασινόπουλος. Δεν ξεκίνησε από την αρχή το ματς ο Στάμος αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού από προηγούμενο. Αρχικά έκανε ζέσταμα για να δει αν μπορεί να ξεκινήσει ωστόσο προτιμήθηκε να παίξει στην διάρκεια του ματς όπως κι έγινε δεδομένου ότι είχε κάποιες ενοχλήσεις.

Related posts

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας έδωσε η ομάδα του ΑΟ Γλυφάδας το Σάββατο 31/8 αντιμετωπίζοντας τον “γείτονα” Ποσειδώνα. Η ομάδα του ΑΟ Γλυφάδας

Ρένος Γιαμπουράς

Η ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C.παίζει 13/5 με την ομάδα του Ψ.Ν.Α.

Abola Team 3

Ανανέωσε ο Κώστας Μπουρίτης στον Άρη Καλαμακίου