free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα-Λάρισα 1-1

Δίχως νικητή έληξε η αναμέτρηση της Κέρκυρας με την ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική της Super league.

Το τελικό 1-1 δεν άφησε κανέναν απόλυτα ικανοποιημένο, μιας και αμφότεροι παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33’ με τον Κριζμάν και εφτά λεπτά αργότερα ο Γκόμες, με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

Οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις. Η Κέρκυρα, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, αλλά η πίεση που άσκησε δεν απέδωσε καρπούς. Αντίθετα στο 33’ η ΑΕΛ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Ο Ντέλετις έβγαλε πολύ ωραία στον Κριζμάν κι αυτός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Στο 39’ ο Γκόλιας ανέτρεψε τον Παμλίδη μέσα στην περιοχή και ο Νεοφυτιάδης έδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκόμες και ισοφάρισε για την Κέρκυρα.

 

Στην επανάληψη ο αγώνας ήταν πραγματικά κακός και η μοναδική καλή στιγμή ήταν το σουτ του Ζορμπά στο 52’ όπου μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, παρά την πίεση της Κέρκυρας και οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1.

 

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Γκόμες, Σιόντης (31’ λ.τρ. Αρτυματάς), Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Μπαλάφας, Σπίνουλας, Ζορμπάς (69’ Βάργκας), Ιωάννου, Επστάιν (78’ Μπάουμαν), Παμλίδης.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (78’ Λαγός), Κριζμάν, Ναζλίδης (84’ Περόνε).

Related posts

Πανελλήνιο κύπελλο ερασιτεχνών: Οι κυπελλούχοι & το πρόγραμμα

Abola Team 3

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-3

Abola Team 2

ΜVP MIKEL του τελικού ο Τσαλάκου

Abola Team 3