free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με καρδιά, ψυχή και ανατροπή το Κερατσίνι 2-1 τον Πέλοπα Κιάτου

Nίκη με ανατροπή για το Κερατσίνι που  επικράτησε με 2-1 του Πέλοπα Κιάτου σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ Εθνικής. 

Οι “Ροσονέρι” είχαν κατοχή μπάλας  ,αλλά δεν μπορούσαν εύκολα να διασπάσουν  την άμυνα του Πέλοπα. Και τελικά στο 19,  επήλθε η τιμωρία.  Από λάθος στην άμυνα του Κερατσινίου με τον Καμπούρη να κάνει κακό διώξιμο αρκετά έξω απο την περιοχή και τον Τουμπανάκη  να βγάζει ασίστ για τον Μυργιώτη που βρίσκοντας κενό χώρο “άνοιξε το σκορ.

 

Το Κερατσίνι ,συνέχιζε να έχει κατοχή μπάλας (13-0 τα κόρνερ στο πρώτο μέρος) ,αλλά  δεν μπορούσε να βγάλει φάσεις ,με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να λήξει στο 0-1.

 

Η πρώτη κίνηση του κου Σπάθα έγινε στο 50 , με τον Σιάνο να παίρνει τη θέση του Παπασπύρου ,στο 50 ,ενώ στο 55, ο Σιγάλας πήρε τη θέση του Καμπούρη.

 

Ενα λεπτό νωρίτερα,πάντως το ματς ήρθε στα ίσια σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Ο Διακος έκανε καταπληκτική ασίστ για τον Σιάνο ,που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και ψύχραιμα πλάσαρε για το 1-1.

 

Οι “Ροσονέρι” πήραν τα πάνω τους και συνέχιζαν να πιέζουν και στο  77 μπόρεσαν να κάνουν το 2-1 ,όταν ο Μπατής έκανε γέμισμα και ο Καλογιάννης με κεφαλιά,έκανε το 2-1.

 

Το ματς θα μπορούσε να είχε τελειώσει  στο 91, όταν  σε μία αντεπίθεση  ο Καλογιάννης έβγαλε μπαλιά πάρτο -βάλτο για  τον  Γκιάτη που  μόνος του έστειλε τη μπάλα άουτ. Μάλιστα δύο λεπτά μετά έκανε σουτ έξω από την περιοχή, με τον Λάκοβ να αποκρούει.

 

Κερατσίνι: Μπότος-Τσουβαλτσίδης- Λίτσης-Μπατής-Καμπούρης(55 Σιγάλας)-Πασαλίδης(88 Γκιάτης)-Διάκος(80 Παναγιωτόπουλος)-Μπερνιδάκης-Καλογιάννης-Παπασπύρος(50 Σιανος)

 

Πέλοπας: Λακοβ-Κουρούμαλης-Μιχαλόπουλος-Γάλας-Παπαδόπουλος-Παικόπουλος-Τουμπανάκης-Παπαβασιλείου-Μυργιώτης-Πράττος-Παλογιαννίδης.

Related posts

Επιστροφή Διγγελίδη στον Πανθηραϊκό

Abola Team 2

Παρελθόν από το Αιγάλεω ο Καλοπήτας!

Abola Team 3

Παρελθόν ο Τ. Πεταυράκης από τον Διαγόρα

Abola Team 2