free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Ο Παλληνιακός 2-0 τη Μαρκό

Ο Παλληνιακός ήταν ανώτερος κι επικράτησε με 2-0 της αξιόμαχης Μαρκό, που υπέφερε από την απουσία του Γκαβασιάδη και τους τραυματισμούς παικτών του στην διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι δεν ήταν σπουδαίοι αλλά δεν αντιμετώπισαν και ιδιαίτερη πίεση.

Ο Παλληνιακός άνοιξε το σκορ στο 22’ μετά από ενέργεια και σουτ του Μπίτιλη (1-0). Η Μαρκό μετά το 30’ είχε ευκαιρίες με κυριότερη μια κοντινή κεφαλιά του Μασκλαβάνου, άουτ. Επίσης, λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου σουτ του Κετσετζόγλου έφυγε άουτ.

Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν στοιχεία βελτίωσης και οι γηπεδούχοι υπερείχαν, οπότε στο 61’ ο Μπίτιλης έδωσε στον Κετσετζόγλου μέσα στην περιοχή, κι αυτός με πλασέ πέτυχε το 2-0.

Διαιτητές: Δραγάτης – Κάλλης, Γουργιώτης. Σε κακή φόρμα ο διαιτητής, ήταν αργός στις αποφάσεις του και υπέπεσε σε σωρεία λαθών ως προς την ερμηνεία των κανονισμών και για τις δύο ομάδες.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χαντές): Κουβέλης, Χαλκιάς, Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι (90’ Νικηφοράκης), Αλεξίου, Σάμιος, Κετσετζόγλου (78’ Καλιαμπάκας), Μπίτιλης (65’ Γεωργουδάκης), Μουστόγιαννης (83’ Χρυσάφης).

ΜΑΡΚΟ (Μαγγίνας): Κύρκος, Γκριμέκης, Σκόρδας (88’ λ.τρ. Πολυμενάκος), Αναγνώστου, Πάντου (73’ Μερκούρης), Ρεντζής, Δημογιάννι, Δημητρακόπουλος, Μασκλαβάνος, Σάντρια (12’ λ.τρ. Μάτι), Θ. Βλάχος (76’ Γκιούζι).

Related posts

Αστέρας… έτοιμος!

Abola Team

Ο Άρης Βούλας 1-0 εκτός τον Παθιακάκη με γκολ του Πλίτση

Abola Team 3

Ανακοίνωσε συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές ο ΑΟ Κρυονερίου

Ρένος Γιαμπουράς