free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 5-1

Κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Κρητικούς δεν άφησαν οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφοντας στις νίκες με το επιβλητικό 5-1.

Οι Πειραιώτες, μετά την ήττα στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής από τον Παναθηναϊκό, διέλυσαν τους Χανιώτες στο «Γ. Καραϊσκάκης» με… δράστες τους Πάρντο (2’, 90’), Μποτία (19’), Σισέ (32’) και Ανσαριφάρντ (68’ πέν.), ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει προσωρινά με τον Παπανικολάου (88’). Το «συγκρότημα» του Τάκη Λεμονή μείωσε την απόσταση από την κορυφή στους 3 βαθμούς, χωρίς να υπολογίζεται το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (5/11).

 

Πλέον, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για ψυχολογικούς, ενώ ακολουθούν πέντε ματς, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, όπου στόχος είναι το απόλυτο.

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία (46′ Νικολάου), Σισέ, Κούτρης, Ρομαό (67′ Μαρτίνς), Ταχτσίδης, Οτζίτζα (72′ Φορτούνης), Πάρντο, Μάριν, Ανσαριφάρντ.

 

Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κοκκαλάς, Στάθης, Πατράλης, Στάμου, Βάντερσον (70′ Παπανικολάου), Κρος, Πλιάτσικας (λ.τ. 24′ Ντικαμονά, λ.τ. 76′ Πριντέτα), Ενσικουλού, Στανισάβλιεβιτς, Κοροβέσης, Μπούτνικ.

 

 

Related posts

Η Ποδοσφαιρίστρια της ΑΕ Γλυφάδας Οδυσσέας Μαρία Καπνίση

Τάσος Ζαφειρίου

Στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα

Abola Team 2

Ατρόμητος Αθηνών: “Αλλάζουμε το Ποδόσφαιρο Γυναικών”

Τάσος Ζαφειρίου