free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Παρά τους τρεις τραυματισμούς οι Αγ. Ανάργυροι έκαναν το 5Χ5 με το 2-1 επί των Τραχώνων σε ματς μαγεία

Ήταν από τα ματς που σίγουρα όσοι το παρακολούθησαν θα έλεγαν να μην τελειώσει ποτέ, αυτό ανάμεσα στους Αγ. Αναργύρους και τους Τράχωνες.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Αγ. Αναργύρων και ήταν πολλοί αυτοί, παρακολούθησαν ένα ματς μαγεία υψηλής ποιότητας και σπάνιο ποδοσφαιρικό θέαμα από αυτά που θέλει να βλέπει και ο πιο απαιτητικός φίλαθλος.

Οι Αγ. Ανάργυροι παρότι ο τεχνικός τους Ισίδωρος Σταυριανός χρειάστηκε να ξεπεράσει αρκετές αντιξοότητες αφού έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών με την πρώτη μάλιστα να είναι ο Χιονίδης μόλις στο 7′ κατάφεραν να πάρουν το ματς με σκορ 2-1. 

Καταλυτική στο ματς ήταν η παρουσία του Νταουτάι που πήρε και πάλι το όπλο του ο οποίος όχι μόνο πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του και δημιούργησε αρκετές φάσεις αλλά επιπλέον, ήξερε να κρατάει την μπάλα, να τραβάει επάνω του ακόμα και τρεις αντιπάλους ανοίγοντας διαδρόμους στους συμπαίκτες του, μοίραζε το παιχνίδι και κάλυψε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Σπουδαία δουλειά έκανε και ο Αλημπάς ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι με την φανέλα των Αγ. Αναργύρων ενώ πρόβλημα δημιούργησε στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα των Τραχώνων ο Σταύρου με τις συνεχείς επελάσεις του από την δεξιά πλευρά. 

Με την επιτυχία τους αυτοί οι Αγ. Ανάργυροι έκαναν το πέντε στα πέντε στα πέντε τελευταία ματς μαζί με το Κύπελλο και δείχνουν ότι έβαλαν πλώρη για την άνοδο.

Οι Τράχωνες που στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο με τις σωστές αλλαγές που έκανε ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας ο οποίος έβαλε στο ματς τους Τσολάκο που κάλυψε με πολύ ταχύτητα όλη την δεξιά πλευρά, Ξηντάρα και Κολινιάτη.

Το σκορ άνοιξαν οι Αγ. Ανάργυροι στο 20′ με υποδειγματικό πλασέ του Νταουτάι ο οποίος μπήκε με άψογο τρόπο στην περιοχή ξεφεύγοντας από τρεις αντιπάλους του αξιοποιώντας έτσι με τον ιδανικότερο τρόπο την ασίστ του Γκεμίση. 

Στο 52′ από κόρνερ του Μαρίνου ο Γκεμίσης που έκανε τρομερό άλμα με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 59′ μετά από φάση διαρκείας στο καρέ το Αρχοντάκη η μπάλα έφθασε στον καλύτερο παίκτη των Τραχώνων τον Αρώνη ο οποίος με κοντινό δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων μειώνοντας σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους. 

Ο Νταουτάι εκτός από το γκολ είχε και δοκάρι. Στο 85′ σε θεματική κεφαλιά-ψαράκι που επιχείρησε η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ. 

Στο 14′ ο γκολκίπερ Δράμπαλης πρόλαβε με έξοδο τον Αλημπά που έμπαινε μόνος του ενώ στο 19′ στην κεφαλιά που επιχείρησε ο Γουβαλάρης η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 42′ δημιουργήθηκε μια μικροένταση μεταξύ των παικτών χωρίς όμως συνέχεια ενώ στο 43′ σε μακρινό ευθύβολο σουτ του Καρβούνη πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση ο γκολκίπερ Αρχοντάκης. Στο 54′ η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι σε φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ του Νταουτάι ενώ στο 61 σε σουτ του Αρώνη ο γκολκίπερ Αρχοντάκης κυριολεκτικά απογειώθηκε και πραγματοποίησε εκτίναξη για όσκαρ. Στο 69′ και στο 70′ σε σουτ των Κοσμά και Νταουτάι μπλόκαρε σταθερά την μπάλα ο γκολκίπερ Δράμπαλης ενώ στο 94′ σε φοβερό διαγώνιο σουτ του Μαρίνου μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε νέα εντυπωσιακή απόκρουση-εκτίναξη ο γκολκίπερ Δράμπαλης. Αξίζει να σημειωθεό ότι στο τελευταίο δίλεπτο ο Μαρίνου που ήταν από τους διακριθέντες αναγκάστηκε να παίξει με επίδεσμο στο κεφάλι λόγω τραυματισμού. Πολύ καλός και ο Γουβαλάρης από την Ένωση Αγ. Αναργύρων από την οποία πάντως δεν υστέρησε κανείς.

Άριστος ο διαιτητής Ζαραβίνος, άριστος ο πρώτος βοηθός Σαμοϊλης, άριστη η δεύτερη βοηθός Μαρία Δέτση.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Αρχοντάκης, Οικονόμου, Μαντίκος, Γουβαλάρης, Κρητικός, Χρήστος Σταύρου(50′ Κοσμάς), Μαρίνου, Γκεμίσης(62′ λ.τ. Κολοβός), Χιονίδης(7′ λ.τ. Νταουτάι), Αλημπάς, Λάλας(72′ λ.τ. Σταυρόπουλος).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ (Γιάννης Κουσάνας): Δράμπαλης, Σάλα(46′ Κολινιάτης), Βαρέσης, Προμπονάς, Στεργιάκος, Τσώνης, Αρώνης, Δημογιάννης(46′ Τσολάκος), Φατσέας(80′ Νικολάου), Καρβούνης, Κυλόγλου(46′ Ξηντάρας).

Related posts

Αθηναϊδα-Άρης Πετρούπολης 1-1

Abola Team 2

Ηλεκτρικοί… πάγκοι στα νότια προάστια έρχονται και άλλες αποχωρήσεις!

abola10

Τράχωνες-Θρίαμβος Χαϊδαρίου 1-0

Abola Team 3