free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αλέξανδρος Κινδιλίδης: “Πιστεύω ότι στο τέλος θα επιτύχουμε τον στόχο μας στην Αθηναϊδα”

Στα δύσκολα δεν κρύφτηκε και βγήκε μπροστά χωρίς να αποφύγει την αυτοκριτική του.

Ο λόγος για τον διοικητικό ηγέτη της Αθηναϊδας Αλέξανδρο Κινδιλίδη ο οποίος δεν αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέσαμε με αφορμή την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στο Χαϊδάρι.

Στο πρώτο ερώτημα σχετικά με το συγκεκριμένο ματς στο οποίο η ιστορική ομάδα της Κυψέλης ενώ είχε την νίκη στα χέρια της τελικά πήρε μόνο τον έναν πόντο, ο Αλέξανδρος Κινδιλίδης ξεκινώντας την μίνι συνέντευξή του απάντησε:

Βιώσαμε το Σάββατο μια δύσκολη μέρα όλοι εμείς στην ομάδα καθώς η βαθμολογική μας θέση είναι πρωτόγνωρα χαμηλή για εμάς. Δυστυχώς σε αυτό το ματς δεν μπορέσαμε να φθάσουμε στη νίκη παρότι κερδίζαμε 2-0 μέχρι το 86′. Δυστυχώς όμως μόνο η επιθυμία δεν οδηγεί στην νίκη. Έγιναν πολλά λάθη και δυστυχώς αυτά δεν έγιναν μόνο στο συγκεκριμένο αγώνα. Έγιναν και καιρό πριν. Η Διοίκηση και εγώ προσωπικά σαν Πρόεδρος καθώς εγώ είμαι υπεύθυνος, κάναμε λάθη

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Πλέον προχωράμε βήμα-βήμα. Αυτό που βλέπουμε και διαπιστώνουμε μέχρι τώρα είναι ότι δεν χάνουμε εύκολα καθώς έχουμε ήδη πέντε ισοπαλίες. Το άσχημο είναι ότι δεν κερδίζουμε καθώς δυο φορές φέτος βρεθήκαμε να κερδίζουμε δυο φορές φέτος με 2-0 αλλά καμμία φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ο προπονητής της ομάδας ο κ.Νικολαϊδης δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός με σκοπό την τόνωση της ψυχολογίας των παικτών. Πιστεύω ακράδαντα όμως ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας και θα πάρουμε στο τέλος αυτό που μας αξίζει. Το γεγονός άλλωστε ότι πολλές ομάδες έχουν βαθμολογική διαφορά πολύ μικρή δείχνει ότι μέχρι το τέλος θα υπάρχει μεγάλη μάχη. Κοιτάζουμε το μέλλον και ξεκινάμε από αυτή τη στιγμή το σχεδιασμό για τον Ιανουάριο με σκοπό να διορθώσουμε όσα μπορούμε.

-Οι σχέσεις σας με τον προπονητή τον Γαληνό Νικολαίδη ποιες είναι;

“Οι σχέσεις με τον Γαληνό Νικολαϊδη είναι εξαιρετικές. Συνεργαζόμαστε στενά και καθημερινά και εξετάζουμε τις δράσεις μας για να ξαναβάλουμε την Αθηναϊδα στο δρόμο των επιτυχιών. Άλλωστε εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο καλός προπονητής στα δύσκολα φαίνεται. Και ο προπονητής μας απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης μας εμού προσωπικά αλλά και όλου του Δ.Σ του οποίου ηγούμαι. Είμαι βέβαιος ότι μετά από λίγες αγωνιστικές η Αθηναϊδα θα βρίσκεται σε πιο ψηλά σκαλοπάτια στην βαθμολογία. Τέλος θα ήθελα να δώσω θερμά συγχαρητήρια σε εσάς κ.Κατσούφη και στο abola,gr για την πολύ σημαντική προσπάθεια που καταβάλλετε και στηρίζετε και ενημερώνετε για όλα τα θέματα που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κάνετε πραγματικά πολύ καλή δουλειά”.

Related posts

Επιστροφή Άγγελου Χατζημιχάλη στο Ρουφ

Abola Team 3

Πανερυθραϊκός- Διάνα Ηλιούπολης 1-1

Abola Team 3

Έδωσαν τα χέρια Τσαβαλιάς και Διάνα!

Ρένος Γιαμπουράς