free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Νίκος Σιάνος και ο Βασίλης Σπάθας για το τρίποντο του Κερατσινίου με Πέλοπα Κιάτου

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού του Κερατσινίου Βασίλη Σπάθα και του Νίκου Σιάνου για το νικηφόρο παιχνίδι με Πέλοπα Κιάτου:

Βασίλης Σπάθας: “Ηταν ένα παιχνίδι  στο  οποίο είχαμε κατοχή μπάλας, αλλά δεχτήκαμε γκολ από δικό μας λάθος με αποτέλεσμα να χάσουμε τον προσανατολισμό μας και να μην ισοφαρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο μένοντας πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε αποφασισμένοι για να γυρίσουμε το παιχνίδι, μιλήσαμε στα αποδυτήρια, διορθώσαμε τα όποια λάθη και σκοράροντας δύο γκολ καταφέραμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ηταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κερδίσουμε και το γεγονός  ότι τα καταφέραμε είναι σημαντικό.

Νίκος Σιάνος: Είναι το πρώτο μου γκολ στη Γ εθνική και σαφέστατα είναι πολύ σημαντικό για εμένα, πόσο μάλλον όταν αυτό έφερε την ισοφάριση σε ένα κρίσιμο σημείο. Αυτό το γκολ μου φέρνει ακόμα περισσότερη ευθύνη για να δουλέψω και να γίνω ακόμα καλύτερος. 

 

Related posts

ΤΕΛΟΣ ο Γκόφας από τον Πέλοπα Κιάτου!

Abola Team 2

Με την απόκτηση του Δημήτρη Τσικρικά ενισχύθηκε η Ζάκυνθος

Abola Team 3

Ο Λόρι Κέρι το χρυσοφόρο γκολ του Αστέρα Αμαλιάδας στο εκτός έδρας 1-0 επί του Εθνικού-Η τελική βαθμολογία εν αναμονή της απόφασης για το ματς Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος: Ανέβηκαν Ηρακλής και ΝΠΣ Βόλος

Abola Team 3