free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Στις λεπτομέρειες η ισοπαλία της Αγ. Παρασκευής με Κένταυρο Βριλησσίων

Κάνοντας ένα πολύ καλό και γεμάτο πάθος παιχνίδι αλλά χάνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης στις λεπτομέρειες,η ομάδα της Αγ. Παρασξευής ήρθε ισοπαλία απέναντι στον Κένταυρο Βριλησσίων με 2-2.

Έχοντας την γενική υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και κάνοντας πολλές και εξαιρετικές ευκαιρίες τις οποίες δεν αξιοποίησε,η Santa βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 41’λεπτό με γκολ του Κωνσταντάκη και στο 61′ με αυτογκόλ του Βελέντζα μετά απο κακή συνεννόηση με τον Παπαγεωργίου οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-2.

Η ομάδα της Αγ. Παρασκευής όμως αντέδρασε άμεσα και στο 62′ λεπτό ο Τσοπανάκος έκανε το 1-2 για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 65′ απο τον Λαζόπουλο.

 

​Στην βαθμολογία μετά απο 8 αγωνιστικές η Σάντα βρίσκεται στην 5η θέση με 14 βαθμούς,έχοντας να αντιμετωπίσει την επομένη αγωνιστική εκτός έδρας την ομάδα της Νέας Ιωνίας.

 

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Παναγόπουλος (50’ Σκλαβενίτης), Χατζίου, Βελέντζας, Παπαευθυμίου, Ντιντίφας (33’ Λαζόπουλος), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (72’ Δρόσης), Μπαλατσούρας.

 

​ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Άγγελος Εμμανουηλίδης): Θεοδωρίδης, Κουτσούβελης, Γαληνάκης, Ελεζάι, Κολιός, Καμάρας (58’ Μανίκας), Κωνσταντάκης (65’ Δέτσης), Κουλιούρης, Σκεντέρι, Ένσι (82’ Δαραμούσκας), Θεοδωρίδης Γ. (69’ Κανέλλος).

 

Related posts

“Χτύπησε” Διάνα ο Χολαργός.

admin

Έπιασε κορυφή η Αγία Παρασκευή

Ρένος Γιαμπουράς

Η ΑΕ Ηρακλείου κράτησε τον Ρόπα

Abola Team