free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων»

 

 

Τον ενθουσιασμό του από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον Μικρασιατικό, εξέφρασε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς. 

 

 

 

Την πιο ολοκληρωμένη φετινή του εμφάνιση στο πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Αθηναϊκός, ο οποίος θριάμβευσε στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος του γειτονικού Μικρασιατικού με 4-2, αναδεικνύοντας σε μεγάλο βαθμό τις φετινές αγωνιστικές του αρετές. 

Σε μία αναμέτρηση,που είχε έντονα όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, οι «Λόρδοι» φάνηκαν αρκετά προσηλωμένοι και με όπλο την εξαιρετική χημεία που έχουν αναπτύξει, έφτασαν με εμφατικό τρόπο στην κατάκτηση των τριών βαθμών. 

Ο τεχνικός Κώστας Τσαβαλιάς είχε κάθε λόγο να νιώθει ενθουσιασμένος από την αγωνιστικότητα, αλλά και το πρόσωπο, που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του:

 «Πραγματοποιήσαμε κόντρα στον Μικρασιατικό πολύ καλή εμφάνιση και οι ποδοσφαιριστές μου πραγματικα είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Φανήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κι αυτό το στοιχείο μας έδωσε τη δυνατότητα να φτάσουμε σε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.

 Θεωρώ ότι θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση αυτή η επιτυχία  ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος».

 

 

 

  

Related posts

Σμυρνής: «Θέλω να συνεχίσω το έργο μου»

Α.Ο. Θύελλα Αγ. Δημητρίου: Ολοκληρώθηκε η εγγραφή της στο Μητρώο Α.Σ.

Γιώργος Ανανίδας

Ανάσα για Μικρασιατικό!

abola10