free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βράβευσε τον Νίκο Παπαρούνη ο Θρίαμβος Χαίδαρίου

Τον νυν τεχνικό της ΑΕ Ηρακλείου και αρχιτέκτονα της περυσινής εκπληκτικής πορείας ου Θριάμβου Χαϊδαρίου τίμησε η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων στο παλίσιο της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

 

 

Ιδιαίτερες στιγμές, πολύ συγκινητικές κι ανθρώπινες εκτυλίχθηκαν στο περιθώριο της αναμέτρησης του Θριάμβου Χαϊδαρίου με την ΑΕ Ηρακλείουγια την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.

Η διοίκηση του Θριάμβου Χαϊδαρίου τίμησε για την προσφορά του προς τον σύλλογο τον πρώην προπονητή του σωματείου και νυν τεχνικού του Ηρακλείου, Νίκο Παπαρούνη.

Επί δικών του ημερών πέρυσι, το σωματείο των δυτικών συνοικιών πραγμαοτποίησε την κορυφαία πορεία της σύγχρονης ισοτρίας της στην Α’ Κταηγορί, αφού διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή , ο οποίος κατέληξε τελικά στα χέρια του Χαραυγιακού.

Πέρα, όμως, από το αθλητικό κομμάτι, υπάρχει και το ανθρώπινο, όπου ο Νίκος Παπαρούνης ήρθε ως φίλος στην ομάδα και ως φίλος αποχώρησε, με τις δύο πλευρές να κρατούν πάντα τις καλύτερες στιγμές. 

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Νίκος Παπαρούνης είχε αναλάβει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στις 16 Μαϊου 2016, διαδεχόμενος τον Χρήστο Κιούρκο και υπό τις οδηγίες του ο σύλλογος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας για την περίοδο 2016-2017 μέχρι την λύση της συνεργασίας τους, στις 7 Μαϊου 2017.

 

Related posts

Του έκανε την καρδιά… Πρεβόλη!

Abola Team

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2-1

abola10

Παπαρούνης: «Αυτή η νίκη, είναι αφιερωμένη στη διοίκηση»

Kώστας Παλαιολόγος