free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανεβασμένος και αποφασισμένος για την συνέχεια ο Ιάλυσος

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε την Κυριακή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο ΓΑΣ Ιάλυσος. Οι «τοξοβόλοι» επικράτησαν εντός έδρας του Εθνικού Πειραιώς με σκορ 1-0, στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, με την ομάδα του νησιού μας να φτάνει τους 9 πόντους, ανεβαίνοντας στην 2η θέση του πίνακα ( ισοβαθμεί με τον Α.Ο. Λουτράκι).

Ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης έκανε ιδανικό ντεμπούτο στοΝ πάγκο του ΓΑΣ Ιάλυσος, οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση της υπερπολύτιμης νίκης, με την εικόνα της ομάδας να είναι εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.
Οι «τοξοβόλοι» είναι ανεβασμένοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά από το αποτέλεσμα της Κυριακής, αλλά και αποφασισμένοι να συνεχίσουν ανοδικά την πορεία τους, προκειμένου να χτίσουν ένα σερί νικών μέχρι και το ρεπό της 9ης αγωνιστικής, έτσι ώστε να βρεθούν στην κορυφή.
Τώρα ο ΓΑΣ Ιάλυσος έχει μπροστά του το εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου, που η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη και μονόδρομο για την ομάδα του νησιού.
Η προσοχή όλων στο στρατόπεδο των «τοξοβόλων» έχει στραφεί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με την προετοιμασία να ξεκινά από χθες το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» και με τον Κώστα Βασιλακάκη να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του.
Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Εθνικό εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι υπάρχουν αθλητές που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, ωστόσο, η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου.

Related posts

Μαρκό: Ανακοίνωσε τον Κώστα Δηλαβέρη και την “προαγωγή” του 16χρονου Γιώργου Σταυρίδη

Γιώργος Ανανίδας

Ελεύθερος ο Γιώργος Γούλας από το Λουτράκι

Abola Team 2

Παρέμεινε στον ΠΑΟ Βάρδας ο Π. Πολίτης

Abola Team 2