free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Tο σύνθημα για ακόμη καλύτερη πορεία έσπευσε να δώσει ο προπονητής των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Σπουδαία βαθμολογική ανάσα πήραν τα Μελίσσια χάρη στη πολύ σημαντική τους νίκη με 2-1 επί της Χρυσούπολης.

 Η ομάδα των βορείων προαστίων δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, όπως είχε διαμορφωθεί από το γκολ του Κότσαλου από το 14’ και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να φτάσει σ εμία πολύ σημαντική νίκη, χάρη στα τέρματ που πέτυχαν οι Αλέξανδρος Θεοφιλιπόπουλος (34’) και Ιάσωνας Φαλής (89’).

 Ένα τρίποντο το οποίο ήταν και το «παρθενικό«» για τον νέο προπονητή Δημήτρη Μπουγά, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε, αφενός μεν στάθηκε στα ψυχολογικά οφέλη της νίκης, ωστόσο, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι ακόμη ο δρόμος της παρμαονής είναι μακρυς:

 «Ήταν μία νίκη, την οποία είχαμε άμεση ανάγκη., Δείξαμε χαρακτήρα, αφού βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα ν’ αντιδράσουμε, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε και πα΄λι από το …πουθενά να κυνηγάμε στο σκορ, για να φτάσουμε στην νίκη με φοβερό σουτ του Φακή στο τέλος

 Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Ο δρόμος για την εξασφάλιση της παρμαονής είναιμακρύς . Πρέπει να αυξήσουμε στο μάξιμουμ την απόδοσή μας στην συνέχεια, ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τις πιθανότητες παραμονής μας.» 

 

Related posts

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

abola10

«Βόμβα» με Ατματζίδη η Κηπούπολη!

Kώστας Παλαιολόγος

Ενίσχυση με Παπαδάκη για τον Ποσειδώνα Γλυφάδας

Kώστας Παλαιολόγος