free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Δείχνουμε τη δυναμική μας»

Στην ποιότητα και τον βαθμό ανταγωνιστικότητας που παρουσιάζει η ομάδα του αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Την αξιοπρόσεκτη πορεία της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο τηες Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε η Κηπούπολη με την λευκή ισοπαλία απέναντι στα ισχυρά Ιλίσια 2004.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, αποδεικνύοντας ότι έχει όλα τα εχέγγυα να σταθεί επάξια στις ιδιαιτερότητες της κατηγορία,ς παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζει, αφήνοντας υποσχέσεις, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Φιλίππου: «Για ακόμη ένα παιχνίδι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, γεγονός, το οποίο οπλίζει την αυτοπεοίθησή μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει. Απέναντι σε μία ομάδα με υψηλές βλέψεις, όπως τα Ιλίσια 2004 ήμασταν αρκετά δυνατοί και συγκεντρωμένοι. Δείχνουμε τη δυναμική μας και παρά τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις βασικών μας παικτών, που αποτελούν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας, αναδεικνύουμε τις αρετές μας. Θεωρώ ότι οι δυνατότητές μας είναι για πολύ υψηλότερα και νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε ορισμένους ακόμη βαθμούς στο σακούλι μας, ώστε να αισθανόμαστε ακόμη πιο άνετα στη συνέχεια».

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετομασία της Κηπούπολης, ενόψει της επερχόμενης κρίσιμης αναμέτρησης με τον Κεραμεικό. Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ατματζίδης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς, ενώ στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους βρίσκονται οι Βασίλης Τζαμαλής, Θοδωρής Νομικός, Θανάσης Βλάσης και Στάθης Βαφειάδης.

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε νίκες μέχρι το τέλος»

Κουφογιαννάκης: «Η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη αξία λόγω των απουσιών»

Kώστας Παλαιολόγος

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα Εθνικός Αστέρας και Πανιώνιος Καισαριανής

Abola Team