free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Με ανατροπή στο σκορ η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ 3-1 την ΕΠΣΔΑ

Με ανατροπή στο σκορ η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ νίκησε την αντίστοιχη της ΕΠΣΔΑ με σκορ 3-1.

Τα γκολ της νικήτριας ομάδας της ΕΠΣΑΝΑ που είχε και δοκάρι με τον Μπέρκη πέτυχαν ο Γκουβάτσος, ο Καίτσας και ο Ρόκας με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια.

Το τέρμα της ΕΠΣΔΑσημείωσε ο Λιακόπουλος του (Ευκλείδη Μεγάρων)

Την αποστολή συνόδευσαν και αρκετοί γονείς των παιδιών και ακόμα ο Χρήστος Παππούς ο γυμναστής Δημήτρης Δούκας και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Μάκης Πάνος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας Παίδων της ΕΠΣΑΝΑ Γ. Δημητρόπουλος δήλωσε: “Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν με ψυχή και δικαιώθηκαν για την προσπάθειά τους όταν μάλιστα την βροχή διαδέχθηκε ο ήλιος. Αυτά τα παιδιά έχουν μέλλον και οι Μικτές δείχνουν ότι στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής υπάρχουν ταλέντα που αξίζιυν της προσοχής όλων”.

Στον αντίποδα μετά από αρκετά αμυντικά λάθη η Μικτή Νέων της ΕΠΣΑΝΑ ηττήθηκε από την αντίστοιχη της ΕΠΣΔΑ στην Βάρη με σκορ 3-1. Τα τέρματα της ομάδος του Αποστόλη Λινάρδου που αγωνίστηκαν περίφημα σημείωσαν οι: Συμεωνίδης 2(15’ 32’), Κάσος 20’ .

 Την νίκη των Νέων της ΕΠΣΔΑ την αφιερώνουν οι ποδοσφαιριστές στο πρόεδρο της ένωσης κ. Μιχάλη Τζανόπουλο(λόγω της γιορτής του) και στην μνήμη του Παναγιώτη Κομιώτη.

ΝΕΟΙ ΕΠΣΔΑ: Κατσούλας, Μαυρίδης, Μυλωνάς, Μιχαηλίδης, Φίλης, Δρυμούσης, Ζειμπέκης(55’Παπάζογλου), Ερμπαλίδης, Μαρτίνης(65’Λώλος), Κάσος(40’λόγω τραυματισμού Μυρτάι), Συμεωνίδης(75’Μάχλης).

Σε άλλους αγώνες είχαμε:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ  

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 2-1

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 0-5

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΚΤΩΝ ΝΕΩΝ  

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ 0-3

ΕΠΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 0-1

Related posts

Η Μαρκό 2-0 εντός έδρας τον Παλληνιακό και τα Καλύβια 2-1 εκτός την Θύελλα Ραφήνας στα πρώτα ματς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ: Αναλυτικά τα ματς

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 5-6/11

Abola Newsroom