free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Με σεβασμό στον Κρόνο Αθηνών»

Το στίγμα του για την προσεχή κρίσιμη αναμέτρηση με τον Κρονο Αθηνών, έδωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον τέταρτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Πανιώνιος Καισαριανής θριαμβεύοντας εκτός έδρας του Κρόνου Αιγάλεω με 2-3, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών. 

Αυτό το «τρίποντο» ήταν αισίως το τέταρτο για το συγκρότημα του φιλόδοξου συλλόγου των ανατολικών προαστίων, με το τεχνικό Παναγιώτη Πρασσά να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του και παράλληλα να δίνει το έναυσμα για μία ακόμη καλύτερη πορεία στο μέλλον. 

«Ήταν πολύ καθοριστική η επιτυχία μας κόντρα τον ΚρόνοΑιγάλεω, αφού μας έδωσε τη δυνατότητα να επανέ.θουμε στις νίκες και να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Εμείς δεν αλλάζουμε τη φιλοσοφία μα ςκαι η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τον Κρόνο Αθηνών, τον οποίο αντιμετωπίζουεμμε σεβασμό. Όλα τα παιχνίδια εγκυμονούν κινδύνος και κανένα δεν μπορεί να θεωρηθεί εκ προοιμίου εύκολο. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας χωρίς φανφάρες».

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Όλα τα αποτελέσματα

Abola Team

Καββαδίας: «Πετύχαμε νίκη ανόδου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Να τελειώσουμε ιδανικά το πρώτο γύρο»

Kώστας Παλαιολόγος