free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Ήταν το πιο παραγωγικό μας παιχνίδι»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από τον βαθμό αποτελεσματικότητας των ποδοσφαιριστών του κόντρα στην Τερψιθέα, εξέφρασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Την εξαιρετική του πορεία στο ιδιαίτεα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο Ολυμπιακός Λιοσίων θριαμβεύοντας με 4-2 της μαχητικής Τερψιθέας.

Ένα αποτέλεσμα, που διατήρησε τους «ερυθρόλευκους» ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και τους επέτρεψε να διατηρήσουν σε υψηλα΄επίπεδα τον δείκτη αυτοπεποίθησής τους ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που τους πειρμένει σ’ όλα τα επίπεδα.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή, ο οποίος επιβνράβευσε τις προσπάθειες των παικτών του:

«Θεωρώ ότι συνολικά κάναμε την πιο παραγωγική μας εμφάνιση από τα παιχνίδια πρωταθλήματος, που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, Καραφέραμε να κερδίσουμε μία πολύ συγκροτημένη ομάδα , όπως είναι η Τερψιθέα σ’ ένα ματς όπου αποδεδειγμένα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες

Ξεκινήσαμε πολύ καλά κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε μ’ ένα γρήγορο γκολ του Χρήστου Γκαβζίδη και στη συνέχεια είχαμε την απόλυτη υπεροχή να πετύχουμε κι άλλα τέρματα. Όπως από το 35’ 55’ ακολούθησε ένα 20επτο .. μπλακ άουτ, που απέτρεψε στην αντίπαλξη ομάδα να αναθαρρήσει και να πετύχει δύο μαζεμένα γκολ, αλλάζοντας τις ισορροπίες του αγώνα. Στην συνέχεια όμως σοβαρευτήκαμε, κερδίσαμε μέτρα και οι παίκτες του αναδεικνύοντας ψυχή και ταλέντο έεφτασαν σε αυτό το 4-2, που μας δίνει ώθηση για την συνέχεια»

Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο όσο και ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Παλαιό Φάλρηο»

Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίςο βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έγραψε ιστορία η εκδήλωση του Ρουφ για την κοπή της πίτας

Abola Team 3

Τέλος ο Γαζής από τον Άρη Πετρούπολης

abola10

«Μπαμ» με Τούρλα ο ΠΑΟ Ρουφ!

Kώστας Παλαιολόγος