free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Επένδυση» με Νταβούλ και Στυλιανέση η Αλσούπολη

Στην απόκτηση των δύο 20χρονων ποδοσφαιριστών από Άτταλο και Νεοπεντελικό αντίστοιχα προχώρησε η ομάδα του Παναγιώτη Καλαϊτζίδη (φωτό).

 

 

 

Την μεταγραφική της εξόρμηση ολοκλήρωσε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η Αλσούπολη.

Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου των βορείων προαστίων μετά από συντονισμένες ενέργειες πρσώρησαν στην απόκτηση δύο ταλαντούχων παικτών , οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να προσδώσουν την απαιτούμενη ποιότητα στην ομάδα, ώστε να την ενισχύσουν καταλυτικά να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους, που έχει θέσει.

Ο λόγος για τους 20χρονους Δημήτρη Νταβούλ και Κωνσταντίνο Στυλιανέση, ο οποίοι στο ξεής θα φιγουράρουν με την φανέλα της Αλσούπολης.

Ο πρώτος αποκτήθηκε από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και τον συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αναφορικά με τις εκτελεστικές του ικανότητες, ενώ ο Στυλιανέσης αποκτήθηκε από τον Νεοπεντελικό και διακρίνεται στην νευραλγική θέση του κεντρικού αμυντικού.

Αξίζει να τονιστεί, ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες των παραγόντων του Αλσούπολης, εκδόθηκαν τα δελτία των δύο νεοαποκτηθέντων παικτών, οι οποίοι αυτομάτως έθεσαν εαυτούς στην διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Καλαϊτζίδη για τις ανάγκες της αναμέτρησης με τη Λυκόβρυση, όπου είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν το επίσημο ντεμπούτο τους με τα χρώματα της νέας τους ομάδας.

 

Καλαϊτζίδης: «Μονόδρομος η νίκη με Λυκόβρυση»

Την επιστροφή στις επιτυχίες θα επιδιώξει να πετύχει η Αλσούπολη απέναντι στην Λυκόβρυση. Η ομάδα του Γαλατσίου, η οποία προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο νέο πρωτάθλημα στο ντέρμπι κορυφής με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2-0) θέλει όσο τίποτε άλλο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα , ώστε να παραμείνει κοντ΄στις προνομιούχες θέσεις του ομίλου. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη: 

«Πρέπει να επανέλθουμε άμεσα στις επιτυχίες. Γι’ αυτό τονλόγο η νίκη στην αναμέτρηησ με την Λυκόβρυση αποτελεί μονόδρορο για εμάς. Σίγουρα το έργο μας προβλέπεται να είναι πολύ δύσκολο, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή κι επικίνδυνη ομάδα, ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα».  

Μοναδική απουσία αποτελεί ο Φώτης Μαυρουδής, ο οποίος έχει υπβοληθεί σε μαγνητική τομογραφία μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

 

 

 

Related posts

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΟΚ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 4-2

abola10

Σπουδαία οικονομική χορηγία για την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟ ΒΥΡΩΝΑΣ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 4-0 (vid)

abola10