free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανωλάς: «Έχουμε τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε!»

Tα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής της Νίκης Αλίμου Νίκος Μανωλάς με αφορμή την εκπληκτική πορεία που έχουν ήδη διαγράψει. 

 

 

Την ξέφρενη κούρσα της στον τέταρτο όμιλο τη Γ’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Νίκη Αλίμου με τον νέο της θρίαμβο επί του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας με 1-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο φέτος συγκρότημα των νοτίων προαστίων να αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 πόντους και να συγκατοικεί στο ρετιρέ μαζί με τους Ατρόμητο Μεταμόρφωχης και Πανιώνιο Καισαριανής.

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας Νίκος Μανωλάς έσπευσε να δώσει το δικό του σύνθημα για ανάλογη συνέχεια, εκφράζοντας την ακλόνητη πίστη του στις φετινές δυνατότητες του νεανικού και άκρως ταλαντούχου ρόστερ που καλείται να διαχειριστεί:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώνω ότι στην ομάδα μας υπάρχει πλούσιο ταλέντο, όρεξη ,α λλα΄το σημαντικότερο προοπτική. Με την επιτυχία μας κόντρα στον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφει,ς αποδείξαμε ότι έοχυμε όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουμε και να κάνουμε το παραπάνω βήμα φέτος. Η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή αναφέρει τοι γωνστό απόφθεγμα κι αυτό φαίνεται να συμβαίνει και με την δική μας ομάδα. Συνεχίζουμε με την ίδια πιστη, τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά μας» ήταν το αριχκό σχόλιο του Νίκου Μανωλά, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο όσο και καθοριστικό εκτός έδρας παιχνίδι, που μας περιμένει απέναντι στους Λέοντες, όπου οφείλουμε να φανούμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε το ύψος των δυσκολιών και των απαιτήσεων. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με το καθεστώς πίεσης, ωστόσο, το πλέον ευχάριστο είναι ότι 6-7 πιτσιρικάδες, που προέρχονται από τα σπλάχνα μας έχουν ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων, αναδεικνύοντα ςτο πλούσιο ταλέντο τους».

 

 

 

Related posts

Άρης Καλαμακίου-Κρόνος Αιγάλεω 4-0

Abola Team 3

Η Ένωση Βοτανικού γάζωσε με 8-0 τον Αίαντα Αθηνών: Πέντε γκολ σημείωσε ο Αρβανιτάκης

Abola Team 3

Γκέλα για Ερμή Ηρακλείου

Παντελίδης Mάνος