free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Δείξαμε πυγμή, πήραμε πολύ μεγάλο διπλό!»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί του Γκυζιακού αναφέρθηκε ο έμπειρος στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου Αλέξης Στούλης.

 

 

Χαρακτήρα μεγάλης ομάδας έδειξε ο Παράδεισος Αμαρουσίου την προηγούμενη αγωνιστική φεύγοντας από την Κυψέλη με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του, χάρη στην νίκη του με 1-0 επί του γηπεδούχου Γκυζιακού.

Μία επιτυχία η οποία εκτόξευσε στα ύψη τη αυτοπεποίθηση όλων στην ομάδα των βορείων προαστίων, ενόψει της δύσκολης, όος και καθοριστικής συνέχειας που τους περιμένει.

Ο εκ των κορυφαίων Αλέξης Στούλης στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της νίκης, δίνοντας το ένσαυσμα για ακόμη καλύτεη πορεία:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε από όποια άποψη κι εάν το δεις κανείς. Πήραμε πολύ μεγάλο διπλό σε μία έδρα, όπου εκτιμώ ότι πολύ δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα. Κόντρα σε ένα πολύ οργανωμένο σύνολο όπως είναι ο Γκυζιακός δείξαμε πυγμή και φτάσαμε σε μία επιτυχία, η οποία θα μας τονώσει το ηθικό ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που μας περιμένει» ήταν το αρχικό σχόλιο του 32χρονου στόπερ του Παράδεισου Αμαρουσίου, για να προσθέσει: 

«Η επιτυχία μας αποκτά ακόμη μεγαλύτερς διαστάσεις ενα ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε με αριθμητικό μιονέκτημα λόγω αποβολής του Ππααστεργίου. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην προσεχή αναμέτρηση με τη Ιεράπολη, η οποία προέρχεται από μία σπουδαία νίκη επί του Αγίου Δημητρίου και αυτό το στοιχείο θα πρέπει να μας προβληματίσει».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Μόνο νίκες μέχρι το τέλος!»

Kώστας Παλαιολόγος

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Τσίκος

Kώστας Παλαιολόγος

To… τρένο της Δάφνης Π. Φαλήρου δεν έχει σταματημό!

abola10