free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Πληρώσαμε την απειρία μας…»

Στους τομείς που εξώθησαν την ομάδα του στην ήττα από τον Ολυμπαικό Λιοσίων αναφέρθηκε ο προπονητής της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

 

Με το αίσθημα μίας μεγάλης χαμένης ευκαιρίας υποδέχθηκαν στο «στρατόπεδο» της Τερψιθέας το αποτέλεσμα της ήττας με 4-2 από τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Η νεοφώτιστη ομάδα των νοτίων προαστίων στο μεγαλύτεο διάστημα της αναμέτρησης ήταν «μέσα» στην διεκδίκηση ενός θετικού απτοελέσματος, αφού μέχτι το 72ο ήταν μπροστά στο σκορ με 1-2 κι έδειχνε ικανή ακόμη και για το «διπλό», ωστόσο,  μία σειρά από ολιγωρίες δεν της επέτρεψαν να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της.

Ο τεχνικός Κώστας Βλάχος στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στην έλλειψη εμπειρίας, τομέας, ο οποίος στοίχισε στην ομάδα του 

«Στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων μείναμε με το …παράπονο, ότι δεν καταφέραμε να πάρουεμ κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ, δείξαμε ψυχικά χαρίσματα, ανατρέψαμε το εις βάρος μας σκορ, πρηγηθήκαμε και με λίγη τύψη θα μπορύσαμε να είχαμε φτάσει στο 1-3. Όμως μία σειρά λαθών, τα οποία οφείλονται στην απειρία πολλών μας παικτών, έδωσαν την δυνατότητα στους αντιπάλους μας να αντιδράσουν και να φτάσουν στην νίκη. Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται στον επόμενο καθοριστικό αγώνα που μας περιμένει κόντρα στους Αγίους Αναργύρους., Μία ομάδα πολύ ποιοτική, η οποία παρουσιάζεται στους διεκδικητές του φετινού τίτλου».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αρχηγού παρόντος!

Abola Team

Κοντά στην Α.Ε. Ηρακλείου ο Μπελίτσος, αποχώρησε ο Σολωμός

Δεν «χ»άρηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου

abola10