free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αποφασισμένος στον Ασπρόπυργο o Ιάλυσος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, με αντίπαλο την Ε.Π.Δ. Ασπροπύργου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Οι «τοξοβόλοι» είναι αποφασισμένοι όσο ποτέ για να κατακτήσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη, που θα τους βάλει για τα καλά στην διεκδίκηση της πρωτιάς του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθούν μόνοι στην κορυφή.
Ταυτόχρονα θέλουν το «τρίποντο» για να επιβεβαιώσουν την ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται, μετά την νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Εθνικό Πειραιώς. Φυσικά ο προπονητής Κώστας Βασιλακάκης γνωρίζει ότι το παιχνίδι κρύβει κινδύνους, αφού οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί στην έδρα τους, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία από το πρώτο λεπτό.
Το θετικό για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του, για να τους προετοιμάσει και να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, συνεχίστηκαν χθες στο «Οικονομίδειο», όπου γι’ ακόμα μία ημέρα ο Κώστας Βασιλακάκης επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, αφού θέλει το συντομότερο δυνατό να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές.
Η προετοιμασία του ΓΑΣ Ιάλυσος θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με ασκήσεις ενεργοποίησης και τακτικής. Η αποστολή των «τοξοβόλων» θα αναχωρήσει για την Αθήνα το πρωί της Κυριακής και θα την συνοδέψουν ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο αντιπρόεδρος Θανάσης Χατζηστρατής και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Μαυρουδής.

Related posts

Γ’ Εθνική: Εμβόλιμη αγωνιστική στον έκτο όμιλο

Abola Team

Γ.Σ. και εκλογές στον Φωστήρα (7/6)

Abola Team 3

Δεν εφησυχάζουν στον Διαγόρα

Abola Team 2