free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γκοβερίνος: «Με συγκέντρωση κόντρα στην Νέα Σμύρνη»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την Νέα Σμύρνη αναφέρθηκε ο προπονητής της πρωτοπόρου Δάφνης Παλαιού Φαλήρου Γιώργος Γκοβερίνος.

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από τον θρίαμβο στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής επί της Αλσούπολης με 2-0, με τον οποίο η ομάδα απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής, θα παραταχθεί η Δάφνη Πλααιού Φαλήρου στην προσεχή καρίσιμη αναμέτρηση με την Νέα Σμύρνη.

Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος, ωστόσο, σπεύδει να διατηρήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές τους, στρέφοντάς τους την προσοχή, ώστε να εμφανισοτύν απόλυτα προσηλωμένοι:

«Μας περιμένει μία δύσκολη αναμέτρηση τη ερχόμενη Κυριακή απέναντι στην Νέα Σμύρνη. Η νίκη επί της Αλσούπολης μας όπλισε αυτοπεποίθηση, ωστόσο, αυτό, που θα πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την απαιτούμενη σοβαρότητα και να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να πολλαπλασιάσουμε τις πιθανότητες νίκης. Η προσοχή και η σκέψη μας είναι στραμμένη αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Νέα Σμύρνη».

 

 

Related posts

Λύγκος (ΑΟΝΦ Άτταλος): “Βγάλαμε αντίδραση”

abola10

Έβαλε Τσιλιμπίρα η Αλσούπολη στη μηχανή της

Kώστας Παλαιολόγος

Καλφοδήμος: «Mε όραμα για το μέλλον»

Kώστας Παλαιολόγος