28 Μαρτίου, 2024
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ανακοίνωση της Οδηγήτριας για τα αποτελέσματα της συνάντησης με την ΕΠΣ Πειραιά

Σε ανακοίνωσή της σχετικά με τα αποτελέσματα της συνάντησης με τα στελέχη της ΕΠΣ Πειραιά, η Οδηγήτρια αναφέρει:

Σε συνέχεια  της συνάντησης των εκπροσώπων μας με τους αντίστοιχους της ΕΠΣΠ, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε:

” Έγινε συζήτηση εφ’ ολης της υλης σε καλό κλίμα και ασφαλώς συζητήθηκε το θέμα της μη συμμετοχής μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Σταθήκαμε κυρίως στα θέματα διατησιας, όχι μόνο της περασμένης χρονιάς αλλά των τελευταίων ετών. Το ιδιαίτερα ανεπαρκές επίπεδο της διατησιας είναι κάτι που μας απασχολεί αλλά περισσότερο επιβάλλεται να απασχολήσει την Ένωση Ποδοσφαρικων Σωματείων Πειραια δεδομένου ότι έχει την ευθύνη του αποτελέσματος που παρουσιάζεται στο γήπεδο.

Προς το παρόν ο Σύλλογος μας επικεντρώνει τις προσπάθειες του στην ανάπτυξη μιας πρότυπης Ακαδημίας”

ΔΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ