free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Προέχει να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον»

Στις προτεραιότητές του για την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

 

Μπορεί η Κορωνίδα να έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τις υποχρεώσεις της στο φετινό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου τηε Γ’ ΕΠΣΑ,  ωστόσο, ο τεχνικός Γιάννης Καπράλος φροντίζει να διατηρήσει ήπιους τους τόνους.

Ο  αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας της ομάδας του Γαλατσίου φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα, αλλά και τις προτεραιότητές του όσον αφορά το μέλλον:

«Σαφέστατα έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά το φετινό πρωτάθλημα, αναδεικνύοντας πολλές αγωνιστικές αρετές, ωστόσο για εμάς προέχουν άλλα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για την ομάδα μας η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός. Αυτό που προέχει, είναι να χτίσουμε ομάδα για το μέλλον, η οποία θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να πετύχει σπουδαία πράγματα και να αποπνέει υγεία.

 

Αυτό το λέω, διότι θα πρέπει να καθαρίσει το μυαλό των παικτών μου. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Γαλαξία, όπου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό και να πιάσουμε στάνταρ απόδοσης ανάλογα των απαιτήσεών μας».

 

Related posts

Πέρα Κλουμπ-Λέοντες 2-1

Abola Team 3

Έξι γκολ έχει πετύχει μέχρι τώρα ο Χρήστος Αρβανιτάκης της Ένωσης Βοτανικού

Abola Team 3

Άρης Καλαμακίου-Κρόνος Αθηνών 0-0

Abola Team 3