free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Για το καλύτερο με Απόλλωνα Χαλανδρίου»

Το στίγμα του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Την εξαιρετική του πορεία, που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξει να επιβεβαιώσει ο Αστέρας Ζωγράφου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στο μεγάλο φαβορί του ομίλου, τον Άγιαξ Ταύρου και θα επιδιώξουν να φανούν πανέτοιμοι σε μία ακόμη σημαντική πρόκληση.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς:

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα πραγματικό ντέρμπι. Αντιμτωπίζουμε μία πολύ ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα, η οποία αποδίδει κι όμορφο ποδόσφαιρο.  Από την πλευρά μας θα πάμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θέλουμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι αντάξιο και των δύο ομάδων».

 

Μαζικές επιστροφές

Με ενισχυμένη σύνθεση συγκριτικά με προηγούμενους αγώνες του θα παραταθχέι ο Αστέρας Ζωγράφου στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Οι Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Σακκάς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας,  όπως το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τον Κύπριο Κυριάκο Μπραχίμι.

 

 

 

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Να δείξουμε την ανάλογη προσοχή»

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη ο Πανιώνιος Καισαριανής με 3-2 επί του Γκυζιακού

Τάσος Ζαφειρίου

Ποσειδώνας Γλυφάδας – Χρυσούπολη 1-1

Βασίλης Θεόκλητος