free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Με σεβασμό και σοβαρότητα»

Στην ανάγκη για υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από πλευράς των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

 

Η διατήρηση του καλού αγωνιστικού ρυθμού ενόψει της καθοριστικής συνέχειας αποτελεί το προαπαιτούμενο για τον τεχνικό του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλη Τσιάκαλο, ώστε η ομάδα των δυτικών προαστίων να μπορέσει να παραμείνει κοντά στις προνομιούχες θέσεις του συναρπαστικού δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Μπορεί ο Αστέρας Χαϊδαρίου την προσεχή Κυριακή να έχει θεωρητικά εύκολο έργο κόντρα στον ΑΟ Κωφών, ωστόσο, ο νεαρός προπονητής του συλλόγου στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να διατηρήσει τον καλό αγωνιστικό της ρυθμό, ζητώντας σοβαρότητα:

«Η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένη στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Κωφών. Αντιμετωπίζουμε τον αντίπαλος με την δέουσα σοβαρότητα και σεβασμό, αφού αυτό που προέχει, είναι να διατηρήσουμε τον υψηλό αγωνιστικό μας ρυθμό, αλλά και να διευρύνουμε το αήττητο σερί,  που μετράμε μετά από την αναμέτρηση της πρεμιέρας με την ΑΕ Περιστερίου κι έπειτα.

Θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα κι αυτό θα το πετύχουμε μόνο εφόσον βρίσκουμε κίνητρα να παραμένουμε συγκεντρωμένοι».

Ο Βασίλης Τσιάκαλος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Ανδριόπουλου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τον Νεοπεντελικό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σπύρου Μπόζγα.

 

 

Related posts

Ο Άτλας Κυψέλης 3-2 τον Προμηθέα

Abola Team 3

ΑΕ Ιλίου-ΑΕ Περιστερίου 2-0

Abola Team 3

Στον Ιπποκράτη οι Μπαϊραμπάς και Αποστόλου

Kώστας Παλαιολόγος