free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Κεραμεικός-Κηπούπολη 1-2

Σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι και ματς θρίλερ η Κηπούπολη με ανατροπή στο σκορ νίκησε εκτός έδρας τον Κεραμεικό με σκορ 2-1.

Προηγήθηκε στο σκορ ο Κεραμεικός 63′ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Φαλάγγας το οποίο κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Παπαχριστόπουλο.

Με τον ίδιο τρόπο-με πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Λαγού από τον Μακρυπούλια ισοφάρισε στο 71′ η Κηπούπολη. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Ζήσης ο οποίος έφερε το ματς στα ίσια. Στο 84′ πάλι ο Ζήσης με σουτ στην γωνία έγραψε το τελικό 1-2. 

Στο 87′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μωραϊτης. Στο 18′ σε σουτ του Φαλάγγα και αφού η μπάλα χτύπησε σε πόδι αντιπάλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα κόρνερ από το κάθετο δοκάρι. Στο 33′ σε κοντινό σουτ του Κυφωνίδη απέκρουσε εντυπωσιακά κι έκανε σωτήρια επέμβαση ο γκολκίπερ Παπαχριστόπουλος. Στο 60′ σε σουτ του Αρβανιτάκη η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 69′ σε κοντινό σουτ του Νάτσιου απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Τεπελένας ενώ στο 80′ σε σουτ του Πετούα η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Δύσκολο έργο που το έφερε πάντως σε πέρας με επιτυχία είχε το διαιτητικό τρίο Τσαγκ’αρης, Χιόνης, Ζυγάς.

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (Δημήτρης Λυριτζής): Τεπελένας, Γιάνκολο, Τζουγανάτος(46′ Κουλούρης), Μαρ. Κάτρης, Μακρυπούλιας, Στ. Κάτρης, Τζέτζιας, Αλ. Κολάγκι, Τάφα(46′ Πετούα), Κυφωνίδης(73′ Ντέκα), Φαλάγγας.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Φιλίππου): Παπαχριστόπουλος(72′ λ.τ. Γ. Αγγελόπουλος), Ντούλας, Πολυζωγόπουλος, Λάππας(41′ λ.τ. Αρβανιτάκης), Αναγνώστου, Βαφειάδης, Καλέμης(64′ Θ. Αγγελόπουλος), Ζήσης, Νάτσιος(89′ Καραγιάννης), Μωραϊτης.

Την στρατιωτική τους θητεία θα υπηρετήσουν από την Δευτέρα 13/11 ο Κουλούρης του Κεραμεικού και ο αρχηγός της Κηπούπολης Ηλίας Αναγνώστου. Ο πρώτος θα παρουσιαστεί στο Μεσολόγγι και ο δεύτερος στην Τρίπολη.

Από τον Κεραμεικό διακρίθηκαν οι Γιάνκολο, Αλέξης Κολάγκι, Σταύρος Κάτρης, Μαρίνος Κάτρης, Φαλάγγας και από την Κηπούπολη οι Ζήσης, Λαγός, Πολυζωγόπουλος, Ντούλας, Αναγνώστου, Βαφειάδης.

Το ματς παρακολούθησαν ο διοικητικός ηγέτης του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης με τον μικρό του γιο Λευτέρη, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης, ο πρόεδρος του Κεραμεικού Κώστας Μακρυπούλιας, ο πρόεδρος της Κηπούπολης Γιάννης Λεοτσινίδης, ο Αλέξης Μανώλαρος και ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Παϊτέρης και από την ΕΠΣΑ ο Στέλιος Ευστρατίου. 

Related posts

Νέα μεταγραφική βόμβα με Ρούσσο ο Αγ. Δημήτριος

Abola Team 2

Γενικός ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων του Αγ. Δημητρίου: Επισκέφθηκαν την προπόνηση της ομάδας και φώναζαν παθιασμένα για νίκη με σκορ επί του ΑΟ Ιλίου-Β. Χρυσοχόου: “Ασυγκράτητος ο κόσμος μας”

Abola Team 3

Δάφνη Π. Φαλήρου – Άγιος Δημήτριος: Στο φύλλο αγώνα το ενδιαφέρον!

abola10