free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Τα πολλά και μαζεμένα προβλήματα α πρέπει να βγάλουν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα του, υποστηρίζει ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Να μαζέψουν τα κομμάτια τους επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες στον Μικρασιατικό, με αφορμή μία σειρά καίριων αγωνιστικών προβλημάτων, που απασχολούν τη ομάδα.

Η εντός έδρας ήττα από τον Αθηναίκό με 2-4 σε συνδυασμό με τα πολλά προβλήματα τραυματισμοων που ταλανίζουν την ιστορική ομάδα της Καισαριανής, δημιούργησαν μία άκρως προβληματική εβδομάδα για τον προπονητή Κώστα Σταμπουλίδη, όσον αφορά την γενικότερη προετοιμασία της για τις ανάγκες της πολύ δύσκολης αναμέτρησης που την περιμένει κόντρα στους Τράχωνες. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στα …πιττς για διάφορους τραυματισμούς έχουν τεθεί οι Ψαραδέλλης, Πετρίτης, Παπαχειμώνας, Γουσούλης, Μωροσάνος, Γκεμίσης, Κουρνέλος ακι Νταλάκας,. Παίκτε ςπου αποτελούν βασικά στελέχη, με άμεση συνέπεια ο καταρτισμός ενός ανταγνωισιτκού συνόλου να αποτελέι τεράστιο «πονοκέφαλο» για τον τεχνικό Κώστα Σταμπουλίδη, ο οποίος από την πλευρά του αρκέστηκε να δηλώσει τα εξής: 

«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο, που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους, όπως είναι οι Τράχωνες.

Περάσαμε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα μετά την βαριά ήττα που γνωρίσαμε από τον Αθηναϊκό,. Αλλά κυρίως ιδιαίτερα από μία σιρά σοβαρών τραυματισμών που αντιμετωπίζουμε .

Η αλήθεια είναι ότι βιώνουμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

Αυτό που κυρίως μας απασχολεί, είναι η ομάδα να βγάλει αντίδραση . Να δείξει ότι μπορεί να πετύχει πράγματα  Να δείξουμε ως ομάδα ότι έχουμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και οφείλουμε να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί»

 

Related posts

Επέστρεψε ο Πάρης Βάλβης στο τιμόνι της Α.Ε. Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος

Αποχαιρετούν το 2019 στο ΓΣ Αργυρούπολης! (φώτο)

abola10

Γιαννουλάκης: «Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής»

Γιώργος Ανανίδας