free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Στην τελική ευθεία ο Διαγόρας

Με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Διαγόρα, η οποία πλέον βρίσκεται στην τελική της ευθεία, για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο. Ζευγολατιού για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.

Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι, με τον Νίκο Παντέλη έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα, να ρίχνει το μεγαλύτερο βάρος σε ασκήσεις τακτικής, καθώς θεωρεί ότι η σωστή τακτική αντιμετώπιση του αντιπάλου είναι αυτή που θα οδηγήσει τον «γηραιό» στην κατάκτηση του επιθυμητού αποτελέσματος. Βέβαια ο έμπειρος τεχνικός δεν παρέλειψε τα αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και τα τελειώματα φάσεων και τις στημένες μπάλες.

Η προετοιμασία της ομάδας της πόλης θα ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με ασκήσεις ενεργοποίησης και χαλάρωμα. Ως γνωστόν ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο ποδοσφαιριστών του για το παιχνίδι της Κυριακής. Ο λόγος για τους Κώστα Σκάρο και Σπύρο Λάμπρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στο τελευταίο χρονικό διάστημα.

Το μοναδικό αποτέλεσμα που βρίσκεται στο μυαλό του «γηραιού» για το παιχνίδι με τον Α.Ο. Ζευγολατιού είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Νίκος Παντέλης έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του, μεγάλη προσοχή από το πρώτο λεπτό, προκειμένου να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο που βρίσκεται στην τελευταία θέση του πίνακα.

Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Στις 12:00 το Θύελλα Καμαρίου – Αιγάλεω

Ρένος Γιαμπουράς

Ντινιωτάκη και Μηνά πήρε η ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Φωστήρας: Έργα στον περιβάλλοντα χώρο του «Σπύρος Γιαλαμπίδης»

Γιώργος Ανανίδας