free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίζει αήττητος ο Ηλυσιακός, νίκησε 2-0 την ΑΕ Μυλοποτάμου

Ύστερα από το τρίποντο στον αγώνα με το Αιγάλεω, την ισοπαλία με τον Ηρόδοτο, ο Ηλυσιακός κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο που τρέχει από την αρχή της σεζόν επικρατώντας με 2-0 της ΑΕ Μυλοποτάμου.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου βγάζοντας εκείνο τον δυναμισμό που το διακρίνει από την αρχή της σεζόν πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και διατήρησε την επαφή του με τις πρώτες θέσεις του αγώνα. Κομβικό σημείο του αγώνα έπαιξε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων που επιτεύχθηκε στο 45+1 χάρις σε φάουλ του Πιπίνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ‘κιτρινόμαυροι’ μπήκαν δυνατά και απείλησαν στο 3′ με το σουτ του Τσίτσαρη να περνάει άουτ. Στο 12′ ο Δελήμπασης από πλευράς φιλοξενούμενων είδε το σουτ που έπιασε να μην βρίσκει στόχο, με τον Λουτριώτη στο 18′ να μπλοκάρει το σουτ του Πιπίνη. Στο 27′ ο Δαραμάρας έχασε σπουδαία ευκαιρία για να κάνει το 0-1 αφού με σουτ από το ύψος της περιοχής μετά τη σέντρα του Μηνά είδε τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Με τη συμπλήρωση 45′ έγινε το 1-0. Ο Πιπίνης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπαλα πέρασε από πολλά σώματα και αφού βρήκε στο δοκάρι αρχικά στη συνέχει κατέληξε στα δίχτυα. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στην ομάδα από του Ζωγράφου που πέτυχε το 2-0 στο 49′. Ο Μάλτσι εκτέλεσε το φάουλ ο Λουτριώτης έκανε κακή εκτίμηση με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το 2-0 έκανε τους γηπεδούχους να παίξουν πιο απελευθερωμένα με τον Ιωάννου να έχει δοκάρι στο 51′ με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 69′ ο τερματοφύλακας Λουτριώτης έπιασε τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής με συνέπεια ο διαιτητής να τον αποβάλλει και ο Μυλοπόταμος να αναγκαστεί να παίξει για περισσότερο από 20′ με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους με τον Ηλυσιακό να σκαρφαλώνει στην 2η θέση.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας (86′ Τσινιας), Μουσταφίδης, Πιπίνης, Λαμπρόπουλος, Τσίτσαρης, Αμανατιδης (81′ Παπαδημητριου), Ιωάννου, Σουλελές (72′ Γκέζος), Μάλτσι (77′ Τριανταφύλλου).

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Λευτερης Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Μυρθιανός, Μπιτσόκος, Λένγκα, Μποτωνάκης, Μπακάλης, Δελήμπασης, Δαραμάρας (69′ Κελαϊδης), Βιτώρος (52′ λ.τρ. Κρίτσας), Ντινιωτάκης (80\ Σκουλούδης), Μηνάς (67′ Στούπης).

Related posts

Έκλεισε δυνατά φιλικά ο Πανηλειακός!

Abola Team 2

Τον Τσαφταρίδη απέκτησε η Κηφισιά

Abola Team 3

Βελλίνης: «Είναι μονόδρομος για τον Εργοτέλη η άνοδος»

Abola Team 3