free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Χωρίς Λέκκα στο Κιάτο η Ρόδος

Τις υπηρεσίες του Νίκου Λέκκα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πέλοπα Κιάτου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στο 6ο όμιλο, θα στερηθεί ο προπονητής του Α.Σ. Ρόδος Πάρης Ανδράλας.

Ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο τελευταίο διάστημα, ένιωσε νέες ενοχλήσεις στο πόδι εγκαταλείποντας την προπόνηση της Πέμπτης και οι άνθρωποι των «ελαφιών» αποφάσισαν να τον προφυλάξουν, έτσι ώστε να ξεπεράσει μία και καλή τον τραυματισμό του, γι’ αυτό και από χθες υποβάλλεται σε εντατικές θεραπείες.

Ταυτόχρονα ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πέτρο Δημητριάδη και Σερτζίνιο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, από την αρχή της εβδομάδας. Από την άλλη υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Θανάση Πινδώνη που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, του Φρανς Ιμεραλιλάι που θα του τοποθετηθεί ειδικός επίδεσμος στο φρύδι, αλλά και του τελευταίου μετεγγραφικού αποκτήματος του Α.Σ. Ρόδος Χρήστου Μίνγκα, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του και βρίσκεται στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας.

Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες στο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες και θα ολοκληρώθηκεί σήμερα το πρωί στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου με ασκήσεις ενεργοποίησης, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο Πάρης Ανδράλας θα ανακοίνωνε την αποστολή που θα αναχωρήσει το βράδυ της ίδιας ημέρας για την πρωτεύουσα.

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Σοκ με Κόλλια στον Ερμή Ζωνιανών!

Abola Team 2

Συνεχίζει στην προεδρία του Αστέρα Βάρης ο Δημήτρης Πάπιος

Τάσος Ζαφειρίου

Τετράσφαιρος ο Ιάλυσος με μισό παιχνίδι αφού δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πέλοπας Κιάτου-Το αντίο του Παναγιώτη Σπάρταλη

Abola Team 3