free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Αγ. Ιερόθεος-ΠΟΑ 1-2

Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο ΠΟΑ επί του Αγ. Ιερόθεου που προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του.

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα πιστοποίησε ο ΠΟΑ, ο οποίος επικράτησε 1-2 του Άγιου Ιερόθεου, πέτυχε το πρώτο του «διπλό» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συνολικά την 3η συνεχόμενη νίκη του, με την οποία είναι πλέον μόνος δεύτερος στη γενική κατάταξη. Οι Ατσαλενιώτες στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στο «τρίποντο».

 

Ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου έφερε από νωρίς το ματς στα… μέτρα του, καθώς μόλις στο 1’ ο Ρουμπάκης έκανε το 0-1. Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και μάλιστα στο 31’ ο Τριανταφύλλου πέτυχε το 0-2 και το σύνολο του Μανώλη Σουτζή έγινε το… απόλυτο φαβορί για το «τρίποντο».

 

Στην επανάληψη οι ηττημένοι προσπάθησαν ν’ ανεβάσουν την απόδοσή τους και παρά το γεγονός πως αρχικά δεν είχαν σπουδαίες φάσεις, μείωσαν στο 76’ με τον Μανδαμαλιώτη και το ματς απέκτησε… άγρια ομορφιά στα τελευταία του λεπτά. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις, με το 1-2, όμως, να μένει μέχρι το τέλος.

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρούμπης, Κουντουράς, Χαραλάμπους (46’ Νιζάμης), Μαντζώρος (66’ Ρόππας), Καφαλίδης, Μαρτίνος, Λέσι, Σιμιτσής (72’ Παναούσης), Αργυρίου, Σαγανάς, Μανδαμαλιώτης.

 

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης, Χαρίτος (74’ Πετράκης), Παπαδομιχελάκης, Τζανής, Ρωμανάκης (84’ Τοπάλι), Χατζηανδρέου, Γιαλιτάκης (78’ Βρεττός), Τριανταφύλλου, Πατινιώτης.

 

 

 

Related posts

Παρέμεινε στην Ερμιονίδα ο Μακρίδης

Abola Team 3

Με Αναστασιάδη και Αλεξιάδη στις εξέδρες θα πορευτεί ο Ιάλυσος

Abola Team 2

“Κλείνει” στο Αιγάλεω ο Ασημέλλης

Ρένος Γιαμπουράς